Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Thisted
Ring 97 92 28 88

Frederiksgade 14,
7700 Thisted
Tlf: 97 92 28 88
thisted@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Thisted

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tvangsauktion

Du kan gøre en rigtig god handel ved at købe bolig på tvangsauktion. Købsprisen ofte er lavere, fordi ejendommen SKAL sælges på tvangsauktionen, uanset størrelsen på de bud, der gives. Men et køb på tvangsauktion er også bundet af andre regler end handler på det øvrige ejendomsmarked og indebærer flere risici.

ADVODAN Thisted kan rådgive dig om køb af ejendom på tvangsauktion, uanset hvornår i købsprocessen du har brug for os. Vi tilbyder blandt andet at: ·

  • Gennemgå ejendommens salgsopstilling
  • Møde på tvangsauktionen på dine vegne eller sammen med dig
  • Kontakte din bank og rådgive dig om sikkerhedsstillelse
  • Sørge for indeståelse i forbindelse med sikkerhedsstillelse
  • Hjemtage auktionsskøde
  • Fordele budsummen korrekt til panthavere og andre rettighedshavere

Kontakt os for at få en pris, der bl.a. afhænger om du ønsker, at vi deltager til auktionen.

GØR SOM 12.417 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.417 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.