PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Klaus Snitgaard Nielsen

Advokat

Klaus Snitgaard Nielsen

Advokat

Klaus Snitgaard Nielsen

Advokat
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

100+
Ejendomshandler

Om Klaus

Retssager

Når jeg repræsenterer dig i en retssag, lægger jeg vægt på den helhedsorienterede rådgivning med udgangspunkt i dine behov. På den måde opnår vi det bedst mulige resultat for dig, uanset om dette opnås ved at vi går i retten eller ved at indgå et fornuftigt forlig.

Personskade

Udover retssager beskæftiger jeg mig ligeledes med personskade og forsikringsret i øvrigt. Det er et fagligt område, hvor det er vigtigt at kunne møde folk i øjenhøjde.

For mig er den perfekte rådgivning ikke altid kun at skaffe mine kunder den størst mulige erstatning. Nogle gange er det faktisk lige så vigtigt at hjælpe en skadelidt med at finde den bedste vej videre i livet.

Jeg beskæftiger mig med alle former for personskadesager såsom trafikskader og andre ansvarssager, patientskader og arbejdsskader.

Selskabsret og insolvens

Når jeg ikke beskæftiger mig med personskader eller retssager, arbejder jeg blandt andet med selskabsret, likvidationer og behandling af konkursboer. Her er mit mål at være så effektivt som muligt så virksomheden kan fortsætte sin virksomhed eller at få realiseret konkursboets aktiver bedst muligt. Et godt resultat er ikke kun i kreditorernes interesse det har også betydning for den tidligere ejer som ofte indestår for virksomhedens gæld.

 

 

 

Mere om Klaus

Andre arbedsområder

Andre arbedsområder

Tvangsauktioner
Beboelseslejemål
Rådgivning til private