PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Glostrup søger bobehandler

Til vores dødsboafdeling i Glostrup, søger vi yderligere en medarbejder, der skal styrke vores team.

Vi foretrækker at du har erfaring med selvstændig behandling af dødsboer, og du må også meget gerne have en økonomisk uddannelse/baggrund. Hvis du har erfaring fra skifteret eller fra dødsboafdeling i bank, revisionsfirma eller lignende, kan du også komme i betragtning til stillingen.


Du vil indgå i en afdeling der omfatter tre andre bobehandlere, to autoriserede bobestyrere og flere andre advokater, der behandler dødsboer.


Vores dødsboafdeling er i hastig vækst og vi har ambitioner om løbende at forbedre og forny vores sagsbehandling, hvorfor vi også ser frem til dit bidrag hertil. Som led i din og afdelingens løbende udvikling vil du få mulighed for at deltage i relevant efteruddannelse, ligesom du vil få adgang sparring med dine kolleger, ikke kun på kontoret, men i hele ADVODANs landsdækkende netværk af kontorer.


Der er tale om en fuldtidsstilling.


Ansøgning kan sendes til role@advodan.dk.


Ansøgninger vil blive behandlet efterhånden som de modtages, da vi ønsker at byde vores nye kollega velkommen hurtigst muligt og gerne allerede den 1. december 2021.


Vedrørende håndtering af dine persondata kan du læse mere her

 

Om Advodan Glostrup København

Advodan Glostrup København tæller 36 medarbejdere, herunder 17 advokater og advokatfuldmægtige. Vi servicerer klienter i hele Storkøbenhavn indenfor bl.a. erhvervsrådgivning, boligadministration, fast ejendom, familie- arveret samt strafferet.

 

Vil du vide mere?

Rolf Ledertoug

Advokat / Partner / Højesteret 46 14 50 31