PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ejendomsadministrator eller trainee søges til vores ejendomsadministration

Vi er en virksomhed i stor vækst, og særligt i vores ejendomsadministration oplever vi stigende tilgang af kunder. Vi søger derfor en ejendomsadministrator som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere, der pt. udgør 7 ejendomsadministratorer og 3 ejendomsbogholdere.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med gode menneskelige værdier, og et tæt sammenhold både blandt kollegaer og kunder.
  • Du vil indgå i teamet med de øvrige administratorer og ejendomsbogholdere og varetage din egen portefølje af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningens ejendomme, alt efter erfaring, kompetencer og interesser.
  • Et konstant udfordrende job med en afvekslende arbejdsdag, hvor du selv er medbestemmende i forhold til planlægningen.

Der er rig mulighed for videreudvikling af personlige og faglige kompetencer, og vi har stor fokus på, at vores medarbejdere udvikler sig i den faglige retning, de selv ønsker.

Vi har en større portefølje af ejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme, og vi har for nylig implementeret digitale løsninger hos størstedelen af vores kunder.
Vi har en flad struktur, hvor der er højt til loftet, og vi tilbyder gode muligheder for balance mellem arbejde og privatliv. Derudover er der mulighed for hjemmearbejdsplads og fleksible mødetider.


Dine kvalifikationer


Du har erfaring indenfor ejendomsadministration, eller du har haft berøring med tilsvarende arbejdsområder, eksempelvis indenfor den finansielle sektor.


Det vil være en stor fordel, hvis du både har erfaring indenfor administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger udlejningsejendommen, herunder såvel erhverv som beboelse, men det er ikke et krav.


Det er endvidere en fordel, hvis du er bekendt med UNIK Bolig og ProBo, men dette er heller ikke et krav.


Om stillingen


Stillingen er en fuldtidsstilling, og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.


Der er ansøgningsfrist den 25. maj 2021, og vi vil løbende afholde ansættelsessamtaler.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales ud fra kvalifikationer og efter nærmere forhandling.

Spørgsmål til stillingen eller ansøgning vedlagt CV og andre relevante dokumenter stiles til advokat Mette Asmussen, job3000@advodan.dk eller tlf.: 49 25 09 97.

Ønsker du at vide mere om stillingen?

Mette Asmussen

Advokat, Partner 49 21 21 21