PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Lolland-Falster søger medarbejder, der er ansvarlig for vores administration

Trives du med daglig bogføring og lønregnskab, men har du samtidig lyst til yderligere udfordringer, så er der en spændende stilling ledig i vores advokatforretning.

Du vil få en central rolle, hvor du har ansvar for økonomi, HR, IT og administration af vores 3 kontorer på Lolland-Falster.

I vores verden stilles der hele tiden nye krav, og vi er vant til løbende ændringer, optimering af arbejdsprocesser og IT-systemer mm.

Ansvarsområdet favner bredt. Føler du endnu ikke helt du er klar til en chefstilling, skal det ikke afholde dig fra at søge. Stillingen kan formes efter behov.

 

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling, hvor du bliver nøgleperson indenfor flere områder på vores 3 kontorer.

Du vil have et tæt samarbejde med vores 5 partnere og du har altid kompetente kollegaer, som er klar til sparring og vidensdeling.

Din arbejdsplads bliver på vores 3 kontorer på Lolland-Falster, dog primært på vores Maribo kontor.

Der er gode muligheder for en fornuftig balance imellem arbejde og fritid.

Løn efter kvalifikationer, kombineret med attraktive personalegoder. Efteruddannelse vil indgå som en naturlig del af din ansættelse - også når det drejer sig om din personlige udvikling.

Stillingen er en fuldtidsstilling og tiltrædelse ønskes snarest muligt

 

Dine primære arbejdsopgaver

Vi forventer, at cirka halvdelen af din arbejdstid går med alle opgaver indenfor bogholderi og økonomistyring, mens du resten af din arbejdstid skal beskæftige dig med

  • Lønadministration og HR-opgaver
  • IT/Superbrugeropgaver
  • Compliance
  • Markedsføring
  • Administration af 3 kontorer
  • Forretningsudvikling

Du er

Vi forstiller os at du har nogle års praktisk erfaring inden for økonomiverdenen, men også har erfaring med løn og personale.

Du er god til at samarbejde på alle niveauer og trives i et travlt miljø.

Du er god til at kommunikere både på skrift og i tale – og forstår at videreformidle det vigtige.

Du er bosat på Lolland-Falster eller har planer om at bosætte dig i området.

 

Yderligere information

Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat Lars Stuckert på tlf.: 30788744 eller mail: lstu@advodan.dk.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Har du mod på opgaven? Så send din ansøgning vedlagt CV og andre relevante dokumenter senest d. 23. oktober 2022 til Marie-Louise Augustinus-Larsen på mara@advodan.dk. Vi afholder løbende samtaler.

Advodan Lolland-Falster tæller 23 medarbejdere og vi har kontorer i Nakskov, Maribo samt Nykøbing Falster. Vi er et full-service kontor med sager for private og erhvervskunder. Vi er en del af Advodan netværket, der på landsplan har 20 kontorer, med ca. 250 ansatte, heraf ca. 100 jurister. Vi har en uformel og uhøjtidelig omgangstone på kontorerne, og vi lægger vægt på, at både kunder og kollegaer mødes med respekt og i øjenhøjde.

Lars Stuckert

Advokat (L), partner 30 78 87 44 Advodan Lolland-Falster

0 kommentar

0 / 700 tegn