PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan udvider i Sønderjylland

Fra den 1. oktober 2022 vil Advokat Carl Jørgen Mazanti ikke længere drive Advokatfirmaet Mazanti i Skærbæk, men lader firmaet blive en del af Advodan Sønderjylland, hvor han tiltræder som advokat.

Opkøbet har været undervejs igennem længere tid og sker som et led i Advodans strategi om at udvide geografisk og styrke den lokale forankring. Carl Jørgen Mazanti medbringer et solidt lokalkendskab og netværk i Skærbæk og omegn, og det styrker Advodans position i området.

Om aftalen med Advodan fortæller Carl Jørgen Mazanti, at han glæder sig til at overdrage selve forretningsdriften og derved drage fordel af, at han nu er en del af en forretningsplatform, hvor IT-løsninger, markedsføring, bogføring m.m. håndteres af Advodan, og at han dermed får frihed til at fokusere på sin rådgivning overfor både nuværende og nye kunder.

Det har været afgørende for både Advodan og Carl Jørgen Mazanti, at man har kunne opretholde en tilstedeværelse i Skærbæk. Carl Jørgen Mazanti vil derfor også fremover være at finde på kontoret i Skærbæk, hvor han vil fortsætte nye og igangværende sager, og han glæder sig over de muligheder for sparring han vil have, som en del af teamet i Advodan.

Partner og direktør hos Advodan Sønderjylland Stefan Østerby-Jørgensen udtaler, at han glæder sig over at kunne få en kapacitet som Carl Jørgen Mazanti til at blive en del af deres team, og at han ser frem til det fremtidige samarbejde og vi er sikre på, at vi sammen vil kunne yde en endnu bedre og specialiseret rådgivning til kunderne.

 

Læs artiklen hos AdvokatWatch (bag betalingsmur).

 

For yderligere info:
Stefan Østerby-Jørgensen, Partner og direktør, Advodan Sønderjylland
Telefon: 61 66 64 77

0 kommentar

0 / 700 tegn