PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bjarne Olesen

Advokat (H), partner

Bjarne Olesen

Advokat (H), partner

Bjarne Olesen

Advokat (H), partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Erfaring og resultater

Møderet for Højesteret
Autoriseret bobestyrer
100+ retssager

Om Bjarne

Arveret og dødsboer

Jeg er specialiseret i behandling af dødsboer samt arveret i øvrigt. Jeg har arbejdet med dødsbobehandling i 38 år, herunder som autoriseret bobestyrer siden november 1996, og jeg  har derfor behandlet alle former for dødsboer. Derudover rådgiver og udarbejder jeg testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter.

Jeg sætter en ære i at være meget grundig, idet jeg anser den enkelte opgave for meget vigtig for netop min klient.

 

Det siger vores kunder

Jeg flyttede til Bornholm i marts 2014, og et par måneder derefter havde jeg brug for en advokat til udfærdigelse af et testamente. Det var nærliggende at bruge en advokat i Rønne, og ved opslag fandt jeg frem til Advodan og Bjarne Olesen. Jeg kendte ikke kontoret i forvejen, men det var et yderst behageligt møde, jeg havde med Bjarne Olesen den første gang i juni 2014, og en hurtig sagsbehandling. Jeg har haft flere sager hos Advodan Bornholm, og der er altid venlig, imødekommende og hurtig respons! Jeg vil til hver en tid anbefale kontoret til andre, ligesom jeg selv vil bruge kontoret igen, hvis jeg atter får brug for advokatbistand.
Elisabeth Zimsen

Det siger vores kunder

Jeg stod for at skulle sælge mit hus i Taastrup. og havde i den forbindelse stor glæde af Advodan Bornholm. Jeg har tidligere brugt Advodan Bornholm i forbindelse med oprettelse af testamente, og har været yderst glad for den, altid gode og positive service, som hele holdet har. Så derfor var det helt naturligt at bruge Advodan Bornholm til rådgivning og gennemlæsning af de Juridiske dokumenter. Jeg var helt tryg, og alt gik som det skulle ved salget af mit hus. Dejligt altid at blive mødt af yderst hjælpsomt personale på hele kontoret, og meget fair priser. Det er helt sikkert, at jeg vil benytte mig af Advodan Bornholm igen.
Heidi Brøndum

Sekretær

Merete Martens

Advokatsekretær 56 93 50 14

Rie Philipsen

Advokatsekretær 56 93 50 05