PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Sisse Sejer Riis

Advokat

Sisse Sejer Riis

Advokat

Sisse Sejer Riis

Advokat
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Sisse

Fast ejendom og lejeret

Jeg er advokat hos Advodan Bornholm. Jeg er specialiseret i rådgivning om sager vedrørende fast ejendom. Det kan være alt fra private ejendomshandler, store ejendomstransaktioner, ejendomsfinansiering, lejeret, erhvervslejeret og projektudvikling.

Jeg har stor erfaring med gennemførsel af større ejendomstransaktioner, og har rådgivet såvel danske ejendomsudviklere og private investorer om alle relevante forhold i relation til investeringer i ejendomme og ejendomsporteføljer. Jeg rådgiver om alle relevante aspekter af sådanne transaktionsforløb, og har stor erfaring med projektledelse, herunder i relation til indgåelse af hovedvilkårsaftaler, gennemførsel af juridisk due diligence, forhandling og indgåelse af overdragelsesaftaler, erhvervslejekontrakter og entreprisekontrakter samt ved udarbejdelse og rådgivning i relation til strukturelle og selskabsretslige forhold.

Herudover rådgiver jeg også om ejendomsfinansiering, uanset om du er låntager såvel som långiver, i forbindelse med ejendomstransaktioner og projektudvikling.

Jeg har ligeledes stor erfaring med forhandling af erhvervslejekontrakter, både for udlejer og lejer, samt grundlejekontrakter, for eksempel til solcelleparker.

Med udgangspunkt i en stærk juridisk faglighed søger jeg altid at yde løsningsorienteret og pragmatisk rådgivning.

Vis mere

Mere om Sisse

Selskabsret
Finansieringsret