PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Barselsvikariat: Digital marketing manager

Som barselsvikar for vores marketing manager i Advodan kommer du til at indgå i et ambitiøst marketingteam på vores sekretariat i København.

Er du cand.merc. eller tilsvarende med stærkt kommercielt fokus og digitale kompetencer? Så er det måske dig, vi søger.

 

Det kan vi tilbyde

 

Som barselsvikar for vores marketing manager, bliver du den primære ansvarlige for at drive og udvikle indholdet på advodan.dk og vores understøttende marketingkanaler (PPC, e-mail, SoMe og PR). Du vil også spille en central rolle i udvikling og etablering af vores nye intranet.

Den løbende udvikling og optimering af indhold på advodan.dk er en vigtig del af vores digitale strategi - det er derfor vigtigt, at du brænder for kommunikation. Du vil have mulighed for faglig sparring med kollegaer og for at sætte eget præg på opgaverne.

Din daglige gang vil være på vores sekretariat på Njalsgade 76, København S; lige ved Islands Brygge metrostation. Du får kollegaer med kommerciel baggrund ligesom dig – men du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores advokatkontorer rundt omkring i Danmark. Kontorerne bidrager med juridisk faglige input og støtte til dit arbejde, og du hjælper de enkelte kontorer med sparring og udvikling af deres marketingindsatser.

Som en del af vores marketingteam, får du rig mulighed for at opnå erfaring med digitale værktøjer og marketingdiscipliner samt arbejde med tone-of-voice for et landsdækkende advokatbrand.

 

Vi forestiller os, at du...

 

  • Har erfaring med at evaluere og optimere egne indsatser, så de understøtter forretningsformål
  • Kan planlægge, udvikle, eksekvere og optimere digitale marketingindsatser og -kampagner
  • Arbejder selvstændigt og proaktivt med udvikling af indsatser sammen med resten af marketingteamet
  • Er struktureret og er vant til at drive egne opgaver
  • Har en resultatorienteret tilgang til kommunikation
  • Motiveres af at formidle kompliceret indhold på en letforståelig måde
  • Har gode sproglige egenskaber og et godt storytelling-gen

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere (eller som minimum stor interesse for) digitale discipliner som: SEO, SoMe, Google Ads, Analytics, marketing automation, grafisk design og kodning (Javascript, Python og html).

 

Om stillingen – og hvordan du søger den

 

Jobbet er et barselsvikariat på 11 måneder og med løn efter kvalifikationer. Du vil referere til den administrerende direktør Morten Arnberg. Opstart i juni.

Ansøgning sendes til mavm@advodan.dk

Ønsker du at vide mere om stillingen? Kontakt:

Martin Valente Mulbjerg

Digital marketing specialist 30 78 90 05