PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Særeje

Ved særeje giver man afkald på deling af formue ved skilsmisse.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Hjælp til oprettelse og tinglysning

Få juridisk rådgivning om særeje af en Advodan-advokat

For mange er særeje et ukendt begreb. Kort fortalt er særeje med til at sikre dig, hvis du en dag skal skilles, eller hvis du mister din partner. Særeje betyder, at du og din partner bliver registrerede ejere af hver jeres formue og værdier. Ønskes der klarhed omkring, hvem der ejer hvad i ægteskabet, kan det derfor være en god idé at oprette særeje.

Læs mere om ægteskab og særeje.

Hos Advodan tilbyder vi rådgivning til ægtepar om særeje. Allierer I jer med en Advodan-familieretsadvokat, hjælper vi blandt andet med:

  • Generel rådgivning om reglerne for særeje
  • Rådgivning om valg af særejeform
  • Hjælp til oprettelse og tinglysning af ægtepagt
  • Rådgivning om mulighederne for at bestemme særeje for ens arvinger ved testamente

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?