Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Ansættelse og medarbejdere

Bortvisning af medarbejder

Hvis du som arbejdsgiver kommer ud for, at en af dine medarbejdere har taget af kassen, har du ret til straks at bortvise vedkommende.


I den situation er det afgørende, at du sikrer dig bevis for forholdet, og at du handler hurtigt og ikke venter tre til fire uger med at bortvise medarbejderen. Så kan du risikere at foretage en uretmæssig bortvisning, og det kan komme til at koste virksomheden dyrt.

Der er meget få tilfælde, som er direkte bortvisningsgrund. Hvis du har mistanke om, at en af dine medarbejdere tager af kassen, bør du henvende dig til din advokat. Hos ADVODAN rådgiver vi dig, så du følger reglerne for bortvisning og undgår konflikter med den bortviste medarbejder.

Har du brug for hjælp til Ansættelse og medarbejdere?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Ansættelse og medarbejdere?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.