Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Entrepriseret

Tidsforlængelser

Har du behov for at forlænge byggetiden, skal du drøfte det med bygherren så tidligt i byggeprocessen som muligt.

Du er her

Som entreprenør er du ofte underlagt en tidsplan. En realistisk tidsplan er en væsentlig del af forventningsafstemningen, som samarbejdet er baseret på.

Du bør aldrig arbejde efter en tidsplan, du ikke selv tror på.

Der er to situationer, hvor du som entreprenør kan argumentere for forlængelse af byggetiden.

Den ene er vejret. Den anden er projektændringer og ekstraarbejder. For begge dele gælder, at du bør oplyse din begæring om tidsfristforlængelse, så snart du kan.

Vejrligsdage bør oplyses på førstkommende byggemøde – og hvis der ikke holdes byggemøder regelmæssigt så i hyppige mails, fx ugentligt.

Forlængelser på grund af projektændringer bør fremgå allerede af aftalesedlen.

Vi ser entreprenører, der først begynder at argumentere for tidsfristforlængelser, når den oprindelige afleveringsdag er overskredet, og bygherren reklamerer over forsinkelse. Disse entreprenører har alt andet lige meget sværere ved at få forlængelserne end dem, der gør opmærksom på det med det samme.

Har du brug for hjælp til Entrepriseret?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Skal vi hjælpe dig entreprise-aftalen?
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Har du brug for hjælp til Entrepriseret?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.