Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Kredittjek af kunder

Gør det til en vane at kredittjekke dine kunder, før du sætter større opgaver eller arbejder i gang.

Du er her

Kredittjek af en ny eller eksisterende kunde kan ske ved kontakt til dit lokale ADVODAN-kontor. Vi vil så indhente oplysninger om den pågældende kunde og rådgive og vejlede dig ud fra vores umiddelbare vurdering. 

Du kan også oprette dig som kunde hos kreditoplysningsbureauerne (fx Experian RKI eller Debitor Registret), hvor du selv får adgang til at slå en kunde op.

Ordrebekræftelse og leveringsbetingelser
Når du indgår skriftlig aftale med en ny kunde, bør du give kunden jeres eventuelle standard salgs- og leveringbetingelser og gerne en ordrebekræftelse, der indeholder betalings- og rentevilkår.

Din kunde bør i princippet kvittere for modtagelse af din ordrebekræftelse, der indeholder betalings- og rentevilkår. Dette kan gøres på mail, hvor du beder kunden kvittere med svar på, at dine vilkår er læst, eller det kan kvitteres med underskrift.

Har din virksomhed ikke sådanne generelle samhandelsvilkår, kan du få hjælp til at udarbejde dem, så de er skræddersyet til at opfylde netop din virksomheds behov.

Er salgs- og leveringsbetingelser ikke en del af den skriftlige aftale med din kunde, er det ofte svært at gøre betingelserne gældende over for kunden efterfølgende. 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.