Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Registrering af skyldnere

ADVODAN har gode erfaringer med at registrere skyldnere i Experians RKI-register og i Debitor Registret.

Du er her

Mange skyldnere betaler allerede, når vi varsler indberetning til RKI eller Debitor Registret. Er et varsel ikke nok, betyder en registrering, at fremtidig kredit næsten er umulig. Mange skyldnere betaler derfor for at få slettet registreringen.

RKI har både et lukket og et åbent register. For at kunne registrere i det lukkede register skal der være sendt mindst tre rykkere, og gælden skal udgøre mindst 200 kr. eksklusiv renter og rykkergebyr.

Det lukkede register er ikke offentligt tilgængeligt, og gælden står her i ’venteposition’ til eventuel overflytning til det åbne register i maksimalt tre år. En bestridt fordring, hvor skyldner ikke er enig i kravet, må ikke registreres i RKI.

Registrering i RKI´s åbne register og Debitor Registret kan kun lade sig gøre, hvis skyldner anerkender gældens eksistens og størrelse i form af en underskrevet skylderklæring, eller der er opnået dom eller en anden retlig afgørelse i sagen.

Gælden skal være større end 1.000 kr. eksklusiv renter og gebyrer for at kunne registreres i det åbne register. Et krav må være registreret samlet i fem år, det vil sige tiden i lukket og åbent register tilsammen.

ADVODAN kan hjælpe dig med at foretage:

  • Undersøgelse af skyldner i RKI og Debitor Registret og rådgive dig ud fra det. ADVODAN må ikke videregive oplysninger fra skyldnerregistrerne.
  • Registrering af skyldner i RKI og Debitor Registret

 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.