Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Patent og varemærke

Patentansøgning

Et patent bruges som regel til at beskytte nye og originale produkter eller nye produktions- og fremstillingsprocesser. Patentet sikrer en stærk beskyttelse, men det er både en vanskelig og langvarig proces at opnå patent.

Du er her

For at opnå patent skal din opfindelse eller dit produkt adskille sig væsentligt fra det, der allerede er kendt på området. Derfor bruges patenter ofte i forbindelse med udvikling og opfindelse på det teknologiske område. Et patent varer i op til 20 år, men kan ikke fornys.

Behandlingen af patentansøgninger er ofte en meget lang proces, der kan tage op til fem år. Længden afhænger blandt andet af produktets kompleksitet, og hvor i verden patentet skal gælde. Fejl i ansøgningen kan også være med til at trække processen ud.

Selv de mindste fejl i en patentansøgning kan resultere i afslag, eller et patent der ikke beskytter dig efter hensigten. Derfor anbefaler ADVODAN, at du fra start allierer dig med en advokat, som rådgiver dig og hjælper dig videre i processen.

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.