Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Patent og varemærke

Tjek om andre har rettigheder

Inden du benytter dig af et logo, firmanavn eller specielt design, skal du huske at tjekke, om andre har sikret sig rettighederne. Ellers risikerer du store erstatningskrav, der i værste fald kan true din virksomheds eksistens.

Du er her

Foruden enorme erstatningskrav vil du som regel blive tvunget til at stoppe brugen af det navn eller produktionen af det produkt, som er beskyttet. Det betyder endnu et økonomisk tab i form af ubrugeligt produktionsudstyr eller markedsføringsmateriale.

Selvom du ikke krænker et varemærke eller patent med vilje, kan du ikke undskylde dig med, at du ikke vidste, at andre havde sikret sig rettigheder. Det er nemlig dit ansvar at undersøge registrerede rettigheder.

ADVODAN rådgiver dig om, hvordan du tjekker andres rettigheder i både Danmark og udlandet. Vi hjælper dig også, hvis din virksomhed er blevet sagsøgt for brug af andres rettigheder.

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.