Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

CSR politik


ADVODAN er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 20 kontorer fordelt over hele landet.

I ADVODAN arbejder vi lokalt, og det betyder, at vores advokatkontorer har tæt kontakt til mennesker, virksomheder og foreninger i lokalområdet.

I ADVODAN arbejder vi ud fra følgende værdisæt:

  • Vi efterlever menneskerettighederne
  • Vi bidrager til det samfund, som vi er lokalforankret i
  • Vi ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere
  • Vi prøver efter bedste evne at begrænse vores ressourceforbrug i det daglige 

ADVODAN lægger vægt på, at der er proportionalitet mellem på den ene side de hensyn, som vi ønsker at varetage gennem CSR-politikken og på den anden side hensynet til at drive en effektiv advokatvirksomhed, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten og vores kunders behov.

Hos ADVODAN beskæftiger vi hele mennesker, som alle har ret til et familieliv. Vi lægger vægt på en god balance mellem arbejdsliv og familieliv. Vi tilbyder stor fleksibilitet og har tillid til vores medarbejdere.

Vi tager hvidvaskdirektivet alvorligt og sikrer, at vi ikke muliggør terror og hvidvask. Vi gør dette ved systematisk registrering af kunders identitet.Vores lokale forankring betyder, at vi sponsorerer og støtter bredt og lokalt hos både idrætsklubber og andre foreninger.

Vores hjerte banker for det lokale initiativ og de utrolig mange lokale ildsjæle, som gør det muligt. Vi påtager os et socialt ansvar lokalt ved at deltage i lokale advokatvagter og gennem vores kontinuerlige tilbud om gratis kurser for borgerne og vores tilstedeværelse i de trykte og digitale medier med artikler.

Desuden er www.advodan.dk altid opdateret med aktuel viden og nyheder til alle.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.