Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

ADVODAN søger IT-chef


Din profil
Du har IT-arkitektbaggrund og har erfaring med udvikling, implementering og drift af SW-forretningsinfrastruktur. Du har forudsætningerne for at skabe endnu mere værdi til vores forretning gennem IT-udvikling og -drift – bl.a. gennem hosting og andres cloud.

Du er vandt til at samarbejde med eksterne leverandører – derunder på hosting – og interne forretningsenheder og projektteams på tværs af organisationen.

ADVODAN er et Microsoft hus, der baserer sig på MS’s systemer, hvorfor det er vigtigt, at du så absolut er scenevant med disse systemer. 

Dine opgaver
Vi får vores systemer leveret udefra.  Dine primære opgave vil være

 • at sikre stabil og sikker drift af vores driftssystemer
 • at bidrage til digitaliseringen af vores forretninger
 • at integrere vores forretningssystemer (sagsbehandling, paradigma/workflow, intranet, extranet, RPA internetforretning…) til et velfungerende hele, der skaber resultater for forretningsenhederne.

 Derudover vil dine opgaver bestå i, at

 • Implementere automatiseringer i vores kommunikation/interaktion med leverandører/kunder
 • Designe elektroniske workflows
 • Deltage i BI designarbejde
 • Styre vores eksterne leverandører, og derunder monitorere deres performance

Du får ansvaret for IT-udviklingen fra idé- og konceptfasen til idriftsættelse af systemerne.

Om dig
Du er en erfaren IT-infrastrukturarkitekt med gode kommunikationsevner og med et godt øje for, hvad der er vigtigt i udvekslingen mellem systemerne. Du er robust og holder hovedet koldt, når alle gerne ville have haft det hele leveret og implementeret for længe siden.

Du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling - eventuelt som konsulent. Derudover har du en uddannelse via certificeringer og/eller en teknisk uddannelse kombineret med en veludviklet praktisk sans.

Du får en bred kontaktflade i organisationen, hvorfor at det vigtigt, at du er god til at kommunikere på tværs og til at træde til, når kollegaerne har behov for det.

Det er en fordel, hvis har kendskab til / har arbejdet med

 • MSSQL og web-systemer – derunder Wordpress og Umbracco
 • XML, ESB og serviceorienteret arkitektur
 • PHP/HTML5, Bootstrap, Ruby on Rails
 • JavaScript
 • Nutidig formbuilder som fx formIO
 • RPA værktøjer som fx UiPath, blueprism, Pega, WorkFusion

Din motivation
Du motiveres af, at brugerne kan arbejde stabilt og sikkert. Du værdsætter brede rammer under ansvar, og muligheden for at sætte dagsordenen for fremtidens systemarkitektur i en verden, hvor intern og ekstern produktion / SW-miljøer skal bindes sammen på den rette måde. Du vil gerne kunne udfolde dig i et spændende og udfordrende job på forkant med udviklingen i forretningsdigitaliseringen på nettet. Som udgangspunkt er der ikke direkte personaleansvar knyttet til stillingen.

Vi tilbyder
Du vil møde et positivt og uhøjtideligt miljø i en advokatvirksomhed, hvor der er høj kvalitet i arbejdet og i de produkter, som vi leverer. Samarbejde og team-ånd er vigtige værdier for os.

Du vil referere til den administrerende direktør.

Du får 310 kolleger på kontorerne rundt om i landet og i sekretariatet. ADVODAN har kontorer fra Rønne på Bornholm til Thisted i Nordjylland, som du vil samarbejde med.

Tiltrædelse 1. oktober eller 1. november 2018.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send din ansøgning og dit CV til adm. dir. Morten Arnberg på medarbejder@advodan.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest den 15. august 2018 kl. 12:00. Spørgsmål kan stilles til Morten Arnberg på Mobil: 3078 9001.

Du er her
GØR SOM 12.531 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.531 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.