Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Tvangsauktion

Forberedelse til køb på tvangsauktion

Der kan være mange penge at spare ved at købe din bolig på tvangsauktion, men det er vigtigt, at du er forberedt, så du undgår ubehagelige og dyre overraskelser.

Du er her

Hvor finder jeg tvangsauktionerne? 

Du kan finde samtlige tvangsauktioner på  www.tvangsauktioner.dk  og www.itvang.dk. Her kan du ofte downloade salgsopstillingerne.

Kan jeg se ejendommen før auktionen?

Typisk får du kun lov til at se og gennemgå ejendommen én gang - her kan det være en god idé at alliere dig med en byggesagkyndig. Dette skyldes, at der som udgangspunkt ikke udarbejdes tilstandsrapport på ejendommen.

Tidspunktet for hvornår ejendommen fremvises, kan du se på internettet eller få oplyst ved at ringe til advokaten, som har lavet salgsopstillingen.

Forberedelse inden tvangsauktionen

Tvangsauktioner er offentlige, og det kan være en god idé at forberede dig ved at møde op på et par tvangsauktioner for at se, hvordan det foregår. På den måde kan du fornemme stemningen og få et overblik over fogedrettens fremgangsmåde, så du ikke bliver overrasket den dag, du selv ønsker at byde.

Hvis du finder en bolig, som du godt kunne tænke dig at byde på, er det en god idé at inddrage en advokat i forbindelse med forberedelsen.

Hvordan hjælper advokaten?

En advokat kan gennemgå alle vigtige juridiske problemer, som kan udledes af salgsopstillingen - det kan være forhold omring forurening, byggeansøgninger, lejeforhold m.v.

Herudover kan advokaten sikre, at du har den rette sikkerhedsstillelse og sørge for indeståelse i forbindelse med sikkerhedsstillelse, som er en speciel ting, der skal gøres i forbindelse med køb af ejendom på tvangsauktion.

Har du brug for hjælp til Tvangsauktion?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Tvangsauktion?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.