PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Peter Ølholm

Advokat / Partner / Højesteret

Peter Ølholm

Advokat / Partner / Højesteret

Peter Ølholm

Advokat / Partner / Højesteret
Se vores priser her

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Benificeret strafferet- og familieretsadvokat ved Retten i Glostrup, Lyngby, Fr.berg samt Landsretten
På social- og indenrigsministeriets liste over advokater der behandler børnebortførelsessager
Medlem af danske familieretsadvokater
100+
Børnebortførelsessager
Medlem af foreningen højesteretsskranken

Om Peter

Jeg er partner i Advodan Glostrup København. Jeg er specialiseret, og har stor erfaring inden for familieret, herunder skilsmisse og bodeling samt forældremyndighed, bopæl og samvær. Jeg beskæftiger mig også med sager om internationale børnebortførelser samt anbringelse af unge. Jeg er en erfaren strafferetsadvokat, hvor jeg blandt andet har været forsvarer i sager om økonomisk kriminalitet, drab, drabsforsøg, røverier, vold, narkotika m.m.

Endelig beskæftiger jeg mig med sager inden for ejendomshandler, oprettelse af testamente m.m.

 

Specialist i familieret med fokus på børnene

Jeg er særligt specialiseret i at hjælpe krise- og konfliktramte familier. Med 30 års erfaring har jeg stor indsigt i, og forståelse for den vanskelige situation mange familier havner i, når familien brydes op, og der skal tages stilling til skilsmisse, bodeling, forældremyndighed, bopæl og samvær. Når der er børn involveret, er mit fokus primært på, hvad der er godt for børnene, og hvordan de bedst kommer ud af situationen. Min tilgang er, at hjælpe dig gennem hele processen, og sørge for overblik, så du forstår dine muligheder, og kan forberede dig på det der skal ske. Jeg rådgiver og støtter dig, kommer med løsningsforslag, men forholder mig også kritisk over for de vanskelige beslutninger, der skal træffes. Jeg sørger for løbende gennem hele processen, at kommunikere med dig i et sprog der kan forstås når du har spørgsmål, eller hvis der er nyt i din sag, herunder møder i Familieretshuset og Familieretten.

Som et særligt speciale behandler jeg sager om internationale børnebortførsler, både til og fra Danmark. Som en af de få i landet, er jeg optaget på Justitsministeriets liste over advokater, der anbefales til at føre disse sager. Advokaterne på listen udpeges efter en række bestemte kriterier, bl.a. indgående kendskab til familieret og procedureerfaring.

 

Erfaren i strafferet

Gennem min mangeårige karriere som forsvarsadvokat, har jeg arbejdet med alle former for straffesager, herunder sager om økonomisk kriminalitet, for eksempel Frimærkesagen, som handlede om fremstilling af falske frimærker, samt drab, drabsforsøg, vold, narkotika og røverier, herunder bl.a. den store røverisag DVH-sagen, der er Danmarkshistoriens største røveri, begået mod DVH i Brøndby. Jeg er beskikket forsvarer ved Retten i Glostrup, Retten i Lyngby, Retten på Frederiksberg og Østre Landsret, men møder i øvrigt i hele landet.

Som forsvarer er min primære opgave, at repræsentere dig over for de sigtelser, der er rettet mod dig. Så mit udgangspunkt er, at forklare dig, hvad der skal ske i din sag, hvilke muligheder du har, men altid med en realistisk rådgivning, så du ved, hvad du kan forvente.

Mit fokus er, at garantere, at du får en fair behandling i retssystemet, og forholde mig kritisk til sagens førelse hos politiet og anklagemyndigheden. Jeg kommunikerer med dig løbende om udviklingen i din sag, så du hele tiden er opdateret på din sag.

 

 

Mere om Peter

Andre arbejdsområder

Medlem af

Certifikater

Andre arbejdsområder

Forældremyndighedssager
Deltager i møder i Familieretshuset
Børnebortførelser
Børn og unge sager i kommuner i Storkøbenhavnsområdet
Sager ved Ungdomskriminalitetsnævnet
Testamente, ægtepagter og fremtidsfuldmagter
Ejendomshandler

Medlem af

Danske Familieretsadvokater
Landsforeningen af Forsvarsadvokater
Foreningen Højesteretsskranken

Certifikater

2001
Møderet for Landsretten
2013
Møderet for Højesteret