PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Byggeprojekt

Står du over for et nyt byggeprojekt, er der mange forhold, du bør have styr på – uanset om du bygger om, bygger til eller bygger helt nyt. Vi guider dig gennem processen, så dit byggeprojekt bliver en succes, fra du underskriver byggekontrakten, til projektet står færdigt.

Uanset om du er i byggeprojektets opstartsfase, undervejs i processen eller ved projektets afslutning, kan du have brug for rådgivning. Måske står du overfor starten på dit byggeprojekt og har svært ved at overskue, om lokalplanen er en begrænsning for dine planer, eller om du skal søge byggetilladelse. Det kan også være, at dit projekt er færdigt, men du har opdaget en fejl, som entreprenøren nægter at udbedre.

I Advodan står vores specialister i entrepriseret klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt, hvad end du ønsker hjælp til juridiske spørgsmål eller en konflikt med dine samarbejdspartnere.

Du kan spare mange penge ved at planlægge dit byggeprojekt

Der er mange udfordringer i forbindelse med et byggeprojekt, og som bygherre bør du forsøge at planlægge dig ud af flest muligt. Du bør blandt andet gøre dig tanker om budget, tidsplaner, og hvem der skal bære ansvaret og risikoen, hvis tingene ikke går helt som planlagt. Disse overvejelser er med til at sikre, at du får det byggeri, du ønsker – på det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris.

Vi anbefaler, at du investerer den nødvendige tid og de nødvendige ressourcer i at planlægge og forberede dit byggeprojekt så godt som muligt. Selvom det kan virke dyrt og uoverskueligt til at starte med, så er det tiden og pengene værd i sidste ende.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Sådan får du styr på dit byggeprojekt

Vi har lavet en række guides, som kan hjælpe dig med at få styr på vigtigste regler, dokumenter og aftaler for dit byggeprojekt:

Når du skal bygge hus

Når du bygger hus, er der mange nye ting, du skal sætte dig ind i. Det kan derfor være en god idé, at du tager en boligadvokat med på råd, når du skal bygge hus – særligt hvis det er første gang, du prøver kræfter med bygherrerollen. 

Læs mere om at bygge hus

Ombygning af hus, sommerhus eller din andelslejlighed

Overvejer du at ombygge dit hus, sommerhus eller din andelslejlighed, skal du være opmærksom på, at din ombygning skal leve op til en række love og krav. 

Læs mere om ombygning af hus, sommerhus og andelsbolig
Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?