PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Byggeprojekt

Står du over for et nyt byggeprojekt, er der mange forhold, du bør have styr på – uanset om du bygger om, bygger til eller bygger helt nyt. Vi guider dig gennem processen, så dit byggeprojekt bliver en succes, fra du underskriver byggekontrakten, til projektet står færdigt.

Hvad end du bygger nyt, renoverer eller bygger til, er det ofte en drøm, der går i opfyldelse. Samtidig er det med stor sandsynlighed et af dit livs største økonomiske dispositioner. Det er derfor vigtigt, at du har styr på alle de væsentlige dokumenter og aftaler med entreprenører og håndværkere, så du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt.

Du kan spare mange penge ved at planlægge dit byggeprojekt

Der er mange udfordringer i forbindelse med et byggeprojekt, og som bygherre bør du forsøge at planlægge dig ud af flest muligt. Du bør blandt andet gøre dig tanker om budget, tidsplaner, og hvem der skal bære ansvaret og risikoen, hvis tingene ikke går helt som planlagt. Disse overvejelser er med til at sikre, at du får det byggeri, du ønsker – på det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris.

Vi anbefaler, at du investerer den nødvendige tid og de nødvendige ressourcer i at planlægge og forberede dit byggeprojekt så godt som muligt. Selvom det kan virke dyrt og uoverskueligt til at starte med, så er det tiden og pengene værd i sidste ende.

Sådan får du styr på dit byggeprojekt 

Vi har lavet en række guides, som kan hjælpe dig med at få styr på vigtigste regler, dokumenter og aftaler for dit byggeprojekt:

Har du brug for hjælp og rådgivning? 

Uanset om du er i byggeprojektets opstartsfase, undervejs i processen eller ved projektets afslutning, kan du have brug for rådgivning. Måske står du overfor starten på dit byggeprojekt og har svært ved at overskue, om lokalplanen er en begrænsning for dine planer, eller om du skal søge byggetilladelse. Det kan også være, at dit projekt er færdigt, men du har opdaget en fejl, som entreprenøren nægter at udbedre.

I Advodan står vores specialister i entrepriseret klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt, hvad end du ønsker hjælp til juridiske spørgsmål eller en konflikt med dine samarbejdspartnere. 

Læs mere om, hvordan vores advokater kan hjælpe med netop dit byggeprojekt eller din byggesag, her.

Indsender formularen...

Tag kontakt til en af vores specialister i entrepriseret i dag og få hjælp til at planlægge dit byggeprojekt