PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Min virksomhed

Ejendomsadministration

Har du brug for hjælp til ejendomsadministration?

Som bestyrelsesmedlem i en forening, eller ejer at et udlejnings- eller ejendomsselskab, har du formentlig rigeligt at se til. Hos Advodan kan vi lette dine opgaver med ejendomsadministrationen. Vi håndterer alle typer ejendomme og tager hånd om alt fra regnskab og budget til paragraffer og generalforsamlinger.

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 19 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk erhvervsrådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.
AdvodanHub

AdvodanHub - din virksomheds dokument- og datarum

Kunne du tænke dig et sikkert sted til at opbevare og styre din virksomheds centrale dokumenter og data? Med AdvodanHub kan du nemt og effektivt få sat alle din virksomheds dokumenter i system og dele relevant data med dine samarbejdspartnere.

Opret en gratis bruger og kom i gang i dag!

Få hjælp til

Vis flere

Hos Advodan kan vi hjælpe med alt det juridiske indenfor virksomhedsdrift, virksomhedsrådgivning, ejendomme & entrepriser. Vælg det emne nedenfor, som er relevant for dig og din virksomhed, og læs mere.

Virksomhedsrådgivning – få hjælp til juridiske spørgsmål eller pludselige udfordringer

Vi guider dig gennem alt lige fra opstart af virksomhed og håndtering af persondata til konkurs, rekonstruktion og virksomhedsoverdragelse.

Læs mere her

Er du klædt på til at håndtere de juridiske aspekter af din virksomhedsdrift?

Læs mere om ansættelse & medarbejdere, inkasso, leverandørsamarbejder, markedsføringsloven, patenter & varemærker, skat og virksomhedsdokumenter.

Læs mere her

Har du brug for hjælp til ejendomsadministration eller entrepriseret?

Vi håndterer ejendomsadministration af alle typer ejendomme og tager hånd om økonomi, paragraffer og den daglige drift.

Vi rådgiver også indenfor alle dele af entrepriseretten og sikrer præcise aftaler, der skaber klarhed over alles pligter og rettigheder.

Læs mere her
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning?

Karriere hos Advodan

Se alle ledige stillinger her
Advodan Lolland-Falster søger jurastuderende
Et studiejob hos os giver indblik i den praktiske anvendelse af juraen, og er en god ballast til din fremtidige karriere.
3. års fuldmægtig eller 1. eller 2. års advokat søges til erhvervsafdeling
Til vores vækstende erhvervsafdeling i Helsingør søger vi en 3. års fuldmægtig eller 1. eller 2. års advokat, der har erfaring med rådgivning indenfor insolvens, erhvervs- og selskabsret samt civilproces.
Erfaren advokatbogholder søges
Til vores kontor i Helsingør søger vi en advokatbogholder med flere års erfaring inden for advokatbogholderi.

Om Advodan

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 19 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 290 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.