PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Erhvervsadvokater i hele landet

Whistleblowerordning

Har din virksomhed igangsat en whistleblowerordning, og lever den op til lovkravene?

Siden den 17. december 2023 har alle arbejdsgivere med mere end 50 medarbejdere været forpligtet til at etablere en whistleblowerordning. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at etablere og administrere en whistleblowerordning, som lever op til alle krav i den nye lovgivning.

Få hjælp af en erhvervsadvokat i dit nærområde

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med over 20 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk erhvervsrådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.

Få hjælp til

Hos Advodan kan vi hjælpe med alt det juridiske indenfor virksomhedsdrift, virksomhedsrådgivning, ejendomme & entrepriser. Vælg det emne nedenfor, som er relevant for dig og din virksomhed, og læs mere.

Virksomhedsrådgivning – få hjælp til juridiske spørgsmål eller pludselige udfordringer

Vi guider dig gennem alt lige fra opstart af virksomhed og håndtering af persondata til konkurs, rekonstruktion og virksomhedsoverdragelse.

Læs mere her

Er du klædt på til at håndtere de juridiske aspekter af din virksomhedsdrift?

Læs mere om ansættelse & medarbejdere, inkasso, leverandørsamarbejder, markedsføringsloven, patenter & varemærker, skat og virksomhedsdokumenter.

Læs mere her

Har du brug for hjælp til ejendomsadministration eller entrepriseret?

Vi håndterer ejendomsadministration af alle typer ejendomme og tager hånd om økonomi, paragraffer og den daglige drift.

Vi rådgiver også indenfor alle dele af entrepriseretten og sikrer præcise aftaler, der skaber klarhed over alles pligter og rettigheder.

Læs mere her

Advodans erhvervsadvokater

Hos Advodan rådgiver vi både privatpersoner og erhvervsvirksomheder. Vores erhvervsadvokater tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af erhvervsretten til alle selskabsformer, fonde og foreninger. Med en af vores erhvervsadvokater med på råd, sikrer vi dig, at din virksomhed overholder diverse love og regler, som følger med den daglige virksomhedsdrift.

Advodans erhvervsadvokater kan hjælpe din virksomhed med alt fra virksomhedsoprettelse, køb, salg og virksomhedsoverdragelse til diverse forhandlinger, udarbejdelser og fortolkning af kontrakter, lån, forsikringer, virksomhedsdokumenter mv.

Vi opfordrer dig til at tage kontakt til et af vores kontorer i dit nærområde, så I sammen kan finde frem til, hvilke forretningsmæssige områder, og eventuelle faldgruber, din virksomhed mangler rådgivning indenfor.

 

Om Advodan

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 22 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 300 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?