PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Erhvervsadvokater i hele landet

Køb, salg og virksomhedsoverdragelse

Skal du sælge din virksomhed?

Et virksomhedssalg er kompliceret, og noget de fleste virksomhedsejere oplever meget sjældent. Forud for et salg skal din virksomhed gøres salgsmoden, så en ny ejer nemt kan overtage drift og udvikling af virksomheden. Dertil bør du tage stilling til, hvad du vil opnå med salget, og hvem du vil sælge din virksomhed til. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med hele eller dele af processen, når du skal sælge din virksomhed.

Få hjælp af en erhvervsadvokat i dit nærområde

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 20 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk erhvervsrådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.
AdvodanHub

AdvodanHub - din virksomheds dokument- og datarum

Kunne du tænke dig et sikkert sted til at opbevare og styre din virksomheds centrale dokumenter og data? Med AdvodanHub kan du nemt og effektivt få sat alle din virksomheds dokumenter i system og dele relevant data med dine samarbejdspartnere.

Opret en gratis bruger og kom i gang i dag!

Få hjælp til

Vis flere

Hos Advodan kan vi hjælpe med alt det juridiske indenfor virksomhedsdrift, virksomhedsrådgivning, ejendomme & entrepriser. Vælg det emne nedenfor, som er relevant for dig og din virksomhed, og læs mere.

Virksomhedsrådgivning – få hjælp til juridiske spørgsmål eller pludselige udfordringer

Vi guider dig gennem alt lige fra opstart af virksomhed og håndtering af persondata til konkurs, rekonstruktion og virksomhedsoverdragelse.

Læs mere her

Er du klædt på til at håndtere de juridiske aspekter af din virksomhedsdrift?

Læs mere om ansættelse & medarbejdere, inkasso, leverandørsamarbejder, markedsføringsloven, patenter & varemærker, skat og virksomhedsdokumenter.

Læs mere her

Har du brug for hjælp til ejendomsadministration eller entrepriseret?

Vi håndterer ejendomsadministration af alle typer ejendomme og tager hånd om økonomi, paragraffer og den daglige drift.

Vi rådgiver også indenfor alle dele af entrepriseretten og sikrer præcise aftaler, der skaber klarhed over alles pligter og rettigheder.

Læs mere her

Advodans erhvervsadvokater

Hos Advodan rådgiver vi både privatpersoner og erhvervsvirksomheder. Vores erhvervsadvokater tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af erhvervsretten til alle selskabsformer, fonde og foreninger. Med en af vores erhvervsadvokater med på råd, sikrer vi dig, at din virksomhed overholder diverse love og regler, som følger med den daglige virksomhedsdrift.

Advodans erhvervsadvokater kan hjælpe din virksomhed med alt fra virksomhedsoprettelse, køb, salg og virksomhedsoverdragelse til diverse forhandlinger, udarbejdelser og fortolkning af kontrakter, lån, forsikringer, virksomhedsdokumenter mv.

Vi opfordrer dig til at tage kontakt til et af vores kontorer i dit nærområde, så I sammen kan finde frem til, hvilke forretningsmæssige områder, og eventuelle faldgruber, din virksomhed mangler rådgivning indenfor.

 

Om Advodan

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 280 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.

Arrangementer

Se flere arrangementer
7. oktober 2021 15:00 — 16:00 Zoom

Webinar om den nye whistleblowerlov

Den 17. december 2021 træder whistleblowerloven i kraft. Det betyder, at arbejdsgivere med over 49 medarbejdere skal have en whistleblowerordning.

Gratis Seneste tilmelding 07. okt. 2021
Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?