PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Min virksomhed

Persondata

Få styr på din virksomheds håndtering af persondata

EU’s lovgivning stiller store krav til din virksomheds behandling af persondata. Uanset hvilken type persondata din virksomhed behandler, er det vigtigt, at du kender reglerne for at håndtere dem. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed overholder reglerne for behandling af persondata.

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 19 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk erhvervsrådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.

Hos Advodan kan vi hjælpe med alt det juridiske indenfor virksomhedsdrift, virksomhedsrådgivning, ejendomme & entrepriser. Vælg det emne nedenfor, som er relevant for dig og din virksomhed, og læs mere.

Få hjælp til

Vis flere

Virksomhedsrådgivning

Læs mere om konkurs & rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, opstart af virksomhed og håndtering af persondata.

Læs mere her

Virksomhedsdrift

Læs mere om ansættelse & medarbejdere, inkasso, leverandørsamarbejder, markedsføringsloven, patenter & varemærker, skat og virksomhedsdokumenter.

Læs mere her

Ejendomme & entrepriser

Læs mere om ejendomsadministration og entrepriseret.

Læs mere her
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning?

Karriere hos Advodan

Vi søger en erhvervsadvokat eller erfaren advokatfuldmægtig
Stræber du efter faglige udfordringer, høj frihedsgrad og et dynamisk arbejdsmiljø? Vi har travlt på vores kontor og søger derfor en ny kollega.
Advokat eller erfaren fuldmægtig søges
Til vores kontor i Slagelse søger vi en advokat – alternativt en erfaren advokatfuldmægtig – der har erfaring med rådgivning indenfor erhvervs- og selskabsret, fast ejendom samt proces.

Om Advodan

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 19 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 290 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.