PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Min virksomhed

Tema: Virksomhedsrådgivning

Personlig rådgivning til virksomhedsejere

Er du virksomhedsejer, eller overvejer du at starte virksomhed? Hos Advodan har vi specialiserede erhvervsadvokater, der kan hjælpe dig i mål med dine virksomhedsdrømme gennem personlig rådgivning.

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 19 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk erhvervsrådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.

Hos Advodan kan vi hjælpe med alt det juridiske indenfor virksomhedsdrift, virksomhedsrådgivning, ejendomme & entrepriser. Vælg det emne nedenfor, som er relevant for dig og din virksomhed, og læs mere.

Virksomhedsrådgivning

Læs mere om konkurs & rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, opstart af virksomhed og håndtering af persondata.

Læs mere her

Virksomhedsdrift

Læs mere om ansættelse & medarbejdere, inkasso, leverandørsamarbejder, markedsføringsloven, patenter & varemærker, skat og virksomhedsdokumenter.

Læs mere her

Ejendomme & entrepriser

Læs mere om ejendomsadministration og entrepriseret.

Læs mere her
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning?

Om Advodan

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 19 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 290 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.