PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodans virksomhedsrådgivning

Har du brug for juridisk hjælp til konkurs & rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, persondata eller opstart af virksomhed? Så kontakt en erhvervsadvokat eller læs mere i Advodans virksomhedsguides.

Hos Advodan har vi stor erfaring med virksomhedsrådgivning, og vi kan hjælpe dig videre med netop de juridiske spørgsmål og udfordringer, du eller din virksomhed står over for.

 

Konkurs, insolvens og rekonstruktion

Er din virksomhed i fare for konkurs, er det afgørende, at du handler hurtigt. Dine muligheder er som udgangspunkt at lukke, sælge eller rekonstruere. Læs videre her.

 

Køb, salg og virksomhedsoverdragelse

Overvejer du at købe eller sælge din virksomhed eller måske lave et generationsskifte? Uanset situationen, så er der mange forhold at tage stilling til i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse. Læs videre her.

 

Opstart af virksomhed

Har du fået en forretningsidé, bør du undersøge, hvad det kræver at føre den ud i livet. Det gælder alt fra valg af virksomhedsform, administrative opgaver og oprettelse af virksomheden til drift af virksomheden. Læs videre her.

 

Persondata 

Alle virksomheder skal tage stilling til persondata. Som virksomhedsejer skal du derfor være godt informeret om typerne af persondata og reglerne for at håndtere dem. Læs videre her.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning? Kontakt en erhvervsadvokat fra Advodan i dag.

Få hjælp til