PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Din lokale advokat

Testamente og arv

Overvejer du at give dine børn forskud på arven?

Med et arveforskud har du mulighed for at hjælpe dine børn økonomisk, mens du stadig er i live. Men hvor meget må du give? Og hvilke fordele og ulemper er der ved at give dine arvinger forskud på arven? Hos Advodan har vores familieretsadvokater stor erfaring med rådgivning inden for arveforskud.

Din lokale advokat – i hele landet

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med over 20 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk rådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.

Vi har lavet en række guides, som giver dig et indblik i de vigtigste juridiske forhold i dit liv. Rul ned og find det område, der er relevant for dig.

Tema: Familie

Få hjælp til at forstå familieretten

Vil du sikre de bedste rammer for dig og din familie? Læs mere om ægteskab & samliv, dødsfald, skilsmisse & separation og testamente & arv.

Læs mere her
Tema: Personligt

Få hjælp til erstatning, retssag og skat

Har du været ude for en arbejdsskade? Vi kan hjælpe dig til at opnå den erstatning, du har krav på.

Vi hjælper dig også, hvis du vil have rådgivning om dine skatteforhold eller hvis du står overfor en straffesag. 

Læs mere her
Tema: Bolig

Står du overfor en bolighandel eller et byggeprojekt?

På vores sider bliver du godt klædt på til at forstå juraen indenfor byggeprojekter, lejeforhold, tvangsauktioner, boligkøb og boligsalg.

Læs mere her
Tema: Job

Få hjælp til ansættelsesretten

Vi guider dig gennem ferieloven, barsel, funktionærloven, opsigelse og alt derimellem.

Find din situation her
På vores 22 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 300 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister.

Om Advodan og vores advokater

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 22 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 300 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.

I Advodan arbejder vi lokalt, og det betyder, at din Advodan-advokat har et omfattende lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i dit nærområde. Vores advokater kender sin by indefra, og vi kender dine lokale udfordringer.

 

Løsninger – ikke konflikter

Advodan-advokater er altid løsningsorienterede, og med netværket som fundament kan vi kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Det giver dig direkte adgang til juridisk rådgivning fra vores advokater på højeste niveau.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?