PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mit liv

Opsigelse og funktionærlov

Opsagt? Få gennemgået juraen og kom godt videre

Det er aldrig rart at blive opsagt – uanset hvad grunden måtte være. Har du mistanke om, at din arbejdsgiver ikke lever op til funktionærlovens regler om opsigelse, kan det være en god idé, at få din sag gennemgået af en advokat. Vi klarer juraen, så du kan komme godt videre i dit arbejdsliv.

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 19 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk rådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning? Kontakt en advokat fra Advodan i dag

Vi har lavet en række guides, som giver dig et indblik i de vigtigste juridiske forhold i dit liv. Rul ned og find det område, der er relevant for dig.

Tema: Familie

Vi hjælper dig til at forstå familieretten

Vil du vide mere om, hvordan du sikrer dig selv og din familie bedst muligt? Læs mere om ægteskab & samliv, dødsfald, skilsmisse & separation og testamente & arv.

Læs mere her
Tema: Personligt

Vi hjælper dig, hvis du har brug for hjælp til erstatning, retssag og skat

Få svar på dine spørgsmål om sygedagpenge, skattefradrag og alt derimellem.

Læs mere her
Tema: Bolig

Vi guider dig gennem bolighandel, lejeret og byggeprojekt

På vores sider bliver du godt klædt på til at forstå juraen indenfor byggeprojekter, lejeforhold, tvangsauktioner, boligkøb og boligsalg.

Læs mere her
Tema: Job

Vi hjælper dig med ansættelsesretten

Står du med et juridisk spørgsmål om ferieloven, barsel, funktionærloven, opsigelse eller noget femte indenfor ansættelsesretten? 

Find din situation her

Ledige stillinger hos Advodan

Se alle ledige stillinger her
Advokat eller erfaren fuldmægtig søges
Til vores kontor i Slagelse søger vi en advokat – alternativt en erfaren advokatfuldmægtig – der har erfaring med rådgivning indenfor erhvervs- og selskabsret, fast ejendom samt proces.

Om Advodan

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 19 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 290 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.

I Advodan arbejder vi lokalt, og det betyder, at din Advodan advokat har et omfattende lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i dit nærområde. Vores advokater kender sin by indefra, og vi kender dine lokale udfordringer.

 

Løsninger – ikke konflikter

Advodan advokater er altid løsningsorienteret, og med netværket som fundament kan vi kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Det giver dig direkte adgang til juridisk rådgivning fra vores advokater på højeste niveau.