PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Din lokale advokat

Boligkøb

Bliv klar til dit boligkøb

At købe bolig er en af livets store beslutninger - fuld af store spørgsmål, små detaljer og alt derimellem. Der opstår for de fleste boligkøbere mange juridiske spørgsmål undervejs, som kræver professionel rådgivning. Vores boligadvokater kan hjælpe dig trygt gennem processen, så du kan koncentrere dig om at finde drømmeboligen.

Din lokale advokat - i hele landet

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 19 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk rådgivning på højeste niveau.

På vores hjemmeside finder du et omfattende vidensunivers fyldt med letforståelige juridiske vejledninger, e-bøger og nyhedsartikler. Ude i Danmark finder du vores advokatkontorer fra Nordjylland til Bornholm.
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning? Kontakt en advokat fra Advodan i dag

Vi har lavet en række guides, som giver dig et indblik i de vigtigste juridiske forhold i dit liv. Rul ned og find det område, der er relevant for dig.

Tema: Familie

Få hjælp til at forstå familieretten

Vil du sikre de bedste rammer for dig og din familie? Læs mere om ægteskab & samliv, dødsfald, skilsmisse & separation og testamente & arv.

Læs mere her
Tema: Personligt

Få hjælp til erstatning, retssag og skat

Har du været ude for en arbejdsskade? Vi kan hjælpe dig til at opnå den erstatning, du har krav på.

Vi hjælper dig også, hvis du vil have rådgivning om dine skatteforhold eller hvis du står overfor en straffesag. 

Læs mere her
Tema: Bolig

Står du overfor en bolighandel eller et byggeprojekt?

På vores sider bliver du godt klædt på til at forstå juraen indenfor byggeprojekter, lejeforhold, tvangsauktioner, boligkøb og boligsalg.

Læs mere her
Tema: Job

Få hjælp til ansættelsesretten

Vi guider dig gennem ferieloven, barsel, funktionærloven, opsigelse og alt derimellem.

Find din situation her

Ledige stillinger hos Advodan

Se alle ledige stillinger her
Ejendomsadministrator eller trainee søges til vores ejendomsadministration
Vi er en virksomhed i stor vækst, og særligt i vores ejendomsadministration oplever vi stigende tilgang af kunder. Vi søger derfor en ejendomsadministrator som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere, der pt. udgør 7 ejendomsadministratorer og 3 ejendomsbogholdere.
Kontorelev med speciale indenfor administration
Drømmer du om en uddannelse med udfordringer og spændende afvekslende opgaver? Så er du måske den, vi søger. Tiltrædelse pr. 1. august 2021
Advodan Lolland-Falster søger sekretær
Til vores privat- og lejeretsteam mangler vi en ny kollega, der kan lide at arbejde i et travlt miljø.

Om Advodan

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder, og vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder.

På vores 19 kontorer fordelt over landet arbejder der omkring 290 medarbejdere, hvoraf ca. 110 er jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat på én gang har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra et landsdækkende fundament af kompetente sparringspartnere.

I Advodan arbejder vi lokalt, og det betyder, at din Advodan advokat har et omfattende lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i dit nærområde. Vores advokater kender sin by indefra, og vi kender dine lokale udfordringer.

 

Løsninger – ikke konflikter

Advodan advokater er altid løsningsorienteret, og med netværket som fundament kan vi kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Det giver dig direkte adgang til juridisk rådgivning fra vores advokater på højeste niveau.