PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Guides til erstatning, retssag og skat

Vi har lavet en række guides, som giver dig overblik over reglerne for alt fra sygedagpenge til skattefradrag. Vælg det emne, der er relevant for dig, og find din juridiske guide om erstatning, retssag eller skat.

Hos Advodan står vi altid klar med rådgivning om skat, og har du en retssag eller en erstatningssag, tager vi hånd om den fra start til slut.

Indsender formularen...

Tag kontakt til en advokat i dag

Du kan have krav på erstatning, hvis du har lidt et tab. Der er mange forskellige typer skader, der kan berettige dig til erstatning – fx arbejdsskader, skader efter behandling af sundhedsperson eller skader i forbindelse med ulykker. Hos Advodan står vi klar til at vurdere din situation og dine muligheder for at gøre krav på erstatning.

Er du involveret i en straffesag, kan vi også hjælpe dig – uanset om du er offer eller sigtet, og uanset om der er tale om spirituskørsel, tyveri, afpresning, økonomisk kriminalitet eller noget femte.

Ønsker du overblik over din skattemæssige situation, og hvordan den kan optimeres, kan en af Advodans skattespecialister rådgive dig. Vi rådgiver om alt fra offentlige ejendomsvurderinger til skattereglerne i forbindelse med arbejde i udlandet.