PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skatterådgivning og skatteregler

Med et godt kendskab til skattereglerne eller – endnu bedre – professionel skatterådgivning kan der være mange skattepenge at spare.

Der er mange områder, hvor det er en særligt god idé at være opmærksom på dine skattemæssige muligheder og rettigheder. I mange situationer kan det være en fordel at søge rådgivning hos en skatteadvokat. Det gælder både, hvis du står overfor en konkret problemstilling fx

  • Hvis du skal sælge dit hus 
  • Hvis modtage arv
  • Hvis du arbejder eller bor i udlandet
  • Hvis du skal give en større gave
  • Hvis du har brug for hjælp til fradrag
  • Hvis du mere generelt vil undersøge mulighederne for at optimere din betaling af skat

Hos Advodan står vi klar til at hjælpe dig, der har brug for professionel skatterådgivning. Du kan læse mere om, hvilke skattemæssige forhold du skal forholde dig til i din konkrete situation.

Bindende svar fra skat

Overvejer du at sælge dine aktier? Eller flytter du midlertidigt til udlandet for at arbejde?

Hvis der sker en forandring i dit liv, som kan påvirke din skattemæssige situation, kan det være rart med en afklaring fra Skat om, hvad ændringen konkret vil betyde for dig. I mange situationer kan du få denne afklaring med skatterådgivning hos en advokat, men i nogle tilfælde er det en fordel at indhente bindende svar fra Skat.

Læse mere om bindende svar fra skat

Ejendomsvurdering og skat

Alle boliger har en offentlig ejendomsvurdering. Vurderingen af din ejendom afgør, hvor meget du skal betale i boligskat.

Din boligskat består af to forskellige skatter, som der gælder forskellige regler og forhold for. 

Læse mere om ejendomsvurderingens betydning for din boligskat

Jeg arbejder eller bor i udlandet

Selvom du arbejder i udlandet, kan du stadig have delvis eller fuld skattepligt Danmark. Det afhænger blandt andet af, om du har helårsbolig i landet.

Der kan være mange penge at spare i skat, hvis du tilrettelægger din udstationering korrekt. I Advodan står vi klar med skatterådgivning, som kan hjælpe dig med at opnå de mest optimale skattevilkår.

Læs mere om beskatning ved arbejde i udlandet

Skattefradrag

I visse situationer har du mulighed for at spare skattepenge med skattefradrag.

Med Skattestyrelsens fradragsvælger kan du finde de skattefradrag, der er relevante for dig. Fradragsvælgeren er dog målrettet lønmodtagere, og som selvstændig må du derfor søge personlig skatterådgivning, hvis du ønsker at få afdækket dine berettigede fradrag.

Læs mere om skattefradrag
Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til