PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Dødsboer og skat

Det kan have stor betydning for arveafgift og skat, hvilken værdi en ejendom sættes til i en boopgørelse.

Vi tilbyder:

  1. Generel skatterådgivning
  2. Hjælp til arveafgifter
  3. Skat af nettoformue

Dødsbo, værdiansættelse og skattefritagelse – hvad skal jeg betale?

Når en person afgår ved døden, efterlader han eller hun et dødsbo. Et dødsbo omfatter den afdøde persons formue, det vil sige alt lige fra hus og bil til mere personlige ejendele som fx smykker.

Hos Advodan står vi klar med hjælp og rådgivning vedrørende reglerne for dødsboer, værdiansættelser og skat. Vores advokater hjælper dig blandt andet med:

  • Korrekt værdiansættelse
  • Arveafgifter
  • Skat af nettoformue
  • Skattefritagelse

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til