PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skatteadvokat – har du brug for hjælp?

Skattereglerne er komplicerede, og der kan være mange grunde til at hente hjælp hos en skatteadvokat. Hos Advodan står vores skattespecialister klar med personlig rådgivning, så du kan få tryghed omkring dine skattemæssige udfordringer.

Her på siden kan du læse mere om, hvornår det kan være en god idé at tage en skatteadvokat med på råd. 

 

En skatteadvokat kan hjælpe dig med…

Langt de fleste problemstillinger vedrørende skat. Du kan læse mere om nogle af de mest almindelige her:

Bindende svar fra Skat 

Sker der en forandring i dit liv, der kan påvirke din skattemæssige situation, kan du få konsekvenserne afdækket med et bindende svar fra Skat. Det kan fx være relevant, hvis du overvejer at udleje et værelse eller sælge dine aktier.

En skatteadvokat kan fortælle dig, om det er en god idé at bede om bindende svar fra Skat. Han eller hun kan også sørge for at beskrive din situation og dit spørgsmål fyldestgørende og sende anmodningen til Skat på dine vegne.

 

Gavebrev

Overvejer du at give en større gave til en anden end din ægtefælle, er det en god idé at oprette et gavebrev. Gavebrevet er din dokumentation for, at der er tale om en gave, og der kan samtidig laves bestemmelse om særeje.

En skatteadvokat fra Advodan kan udforme et professionelt gavebrev for dig, så du sikrer, at det indeholder de relevante oplysninger. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe, her.

 

Oplysninger til Skat 

I visse tilfælde beder Skat om yderligere oplysninger vedrørende dine skatteforhold. Dit svar kan være svært at ændre senere, og det kan betyde bøder eller i værste fald fængselsstraf, hvis du afgiver forkerte oplysninger.

Det kan være en fordel at lade en skatteadvokat styre, hvilke informationer der bliver videregivet til Skat. En skattespecialist fra Advodan kan varetage kontakten med Skat og sørge for at give de rigtige oplysninger, så du undgår en ubehagelig skattesag.

Hvis du mener, at en afgørelse er forkert, kan en skatteadvokat hjælpe dig med at vurdere, om det kan betale sig for dig at føre en konkret sag.

Klager over afgørelser fra Skat

En forkert afgørelse fra Skat kan have store økonomiske konsekvenser for dig og din familie. Hvis du mener, at en afgørelse er forkert, kan en skatteadvokat hjælpe dig med at vurdere, om det kan betale sig for dig at føre en konkret sag. Advokaten kan også hjælpe dig med at udforme klagen, skaffe nødvendig dokumentation og føre din sag. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig, her

 

 

En skatteadvokat kan rådgive om stort og småt

Når du allierer dig med en skatteadvokat, kan du få rådgivning om:

… og meget mere. Du kan altid ringe til os for en uforpligtende samtale, som kan afdække dit behov for professionel rådgivning af en skatteadvokat.

 

Få hjælp til skat hos Advodan

Hos Advodan har vi en række skatteadvokater, som kan hjælpe med din skatteretlige problemstilling, uanset hvor stor eller lille den måtte være.

Opsøger du en advokat på det rigtige tidspunkt, kan der være mange skattepenge at spare i længden. Har du brug for en advokat til en skattesag, vil du desuden få dækket alle omkostninger af det offentlige, hvis du vinder sagen – og halvdelen hvis du taber.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?