PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Klage over Skat

Advodan kan vi hjælpe dig med at klage over Skat. Har Skat truffet en afgørelse, som du er uenig i, så kan vi hjælpe dig med at klage.

Vi tilbyder:

  1. Generel skatterådgivning
  2. Udarbejdelse og varetagelse af klage

Få hjælp til at klage over Skat

Hos Advodan hjælper vi med alle typer skattesager og afgørelser fra Skat. Vi tager hånd om din klage og fører den videre til du får en afgørelse i enten:

  • Skatteankenævnet
  • Motorankenævnet
  • Vurderingsankenævnet
  • Landsskatteretten

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.
Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?