PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bindende svar fra Skat

Har du svært ved at forudsige de skattemæssige konsekvenser, når dine personlige forhold ændrer sig? Få et bindende svar fra Skat, så du kan sikre dig mod uventede og ubehagelige skattekrav.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Hjælp til ansøgning om bindende svar

Få rådgivning til at få bindende svar

Er du i tvivl om beskatning i en konkret situation, kan et bindende svar fra Skat give afklaring. Da svaret er bindende, fjerner det enhver tvivl om, hvordan det vil påvirke dig skattemæssigt at udføre en bestemt handling.

Advodans skattespecialister kan rådgive dig om, hvornår et bindende svar fra Skat er en fordel. Vi står også klar til at hjælpe dig med ansøgningen om bindende svar.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?