PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skatteansættelse

Har Skat fremsendt en afgørelse om din skatteansættelse (årsopgørelse), som du ikke er enig i, så kan Advodan hjælpe dig med at klage.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning i din konkrete situation
  2. Udformning af klage
  3. Fremskaffelse af relevante dokumenter

Få rådgivning og hjælp til at klage over din skatteansættelse

Husk at en klage over en skatteansættelse skal være modtaget i Skatteankestyrelsen senest 3 måneder efter modtagelsen af skatteansættelsen.

Hos Advodan tager vi udgangspunkt i din konkrete situation og gennemgår dine muligheder for at klage. Dette gøre med udgangspunkt i blandt andet:

  • Påpege hvilke punkter, der er forkerte
  • Fremskaffe den rette dokumentation
  • Redegøre for hvorfor der er fejl i Skats antagelser

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til