PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Per Nielsen

Advokat (H), Partner

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

1994
Møderet for Højesteret
2014
Optaget på listen over advokater der kan bistå i internationale børnebortførelsessager

Om Per

Jeg er advokat hos Advodan Aalborg og har været partner siden 1994. Jeg arbejder primært med fast ejendom og sager i tilknytning hertil – det kan være dødsbobehandling, ejerforeninger, retssager, overdragelse, skat, matrikulære forhold og fonde. På disse områder har jeg oparbejdet en bred viden og kan derfor bidrage med professionel rådgivning og erfaring.

 

Børnebortførelse, forældremyndighed og bopæl

Siden 2014 har jeg været optaget på listen over advokater, som kan anvendes i sager om børnebortførelse. Det har givet en grundlæggende viden om internationale familieretlige forhold, ligesom jeg har en del sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Også sager om anbringelse udenfor hjemmet er en del af mine interesser.

 

Undervisning mv.

Jeg har tidligere undervist på Aalborg Universitet i bl.a. international privatret, insolvensret og fast ejendom. Fra 1994-2006 var jeg medlem af Nordjyllands Amtsråd og fra 2006-2009 af regionsrådet for Region Nordjylland. Herfra har jeg erfaringer med planlægning, taksation, sygesikring og jordforurening. Derudover har jeg været medlem af Skatteankenævnet i Aalborg, ligesom jeg siden 2010 har været frivillig i Forbrugerrådets Gældsrådgivning. Endvidere, er jeg formand for Grundejerforeningen Grønhøj Nord og sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger i Jammerbugt Kommune samt forbrugervalgt medlem af Jammerbugt Forsyning A/S. Det giver mig et grundigt kendskab til sommerhusmarkedet – og til området ved Jammerbugten i særdeleshed.

2016-2022 jeg var formand for statens taksationskommission for Fyn og Sydlige Jylland og har herfra et grundigt kendskab til ekspropriation.

Jeg har siden 1994 haft møderet for Højesteret. Mange års erfaring fra domstolene gør, at jeg altid først prøver at finde en løsning, der ikke involverer domstolene. Men retssager kan være nødvendige!

 

Hvis du har spørgsmål til fast ejendom eller andet, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3360 eller skriv til mig på pern@advodan.dk

Mere om Per

Medlem af

Medlem af

1994-2006
Nordjyllands Amtsråd
2006-2009
Regionsrådet for Region Nordjylland
2010-nu
Frivillig i Forbrugerrådets Gældsrådgivning
Formand for Grundejerforeningen Grønhøj Nord
Jammerbugt Forsyning A/S
Skatteankenævnet

Det siger mine klienter

Da jeg skulle have juridisk bistand til at skrive mit testamente, fandt jeg frem til Advodan Aalborg og advokat Per Nielsen. Generelt set har min oplevelse været meget positiv. Per var hjælpsom og tog sig god tid til at sætte sig ind i min specifikke situation.
Steen Privat klient

Det siger mine klienter

Min mand og jeg skulle have lavet et testamente og fremtidsfuldmagt, hvor vi brugte Per Nielsen som advokat. Per var god til at holde os informeret gennem hele processen og sørge for at ringe til os. Vi blev taget godt imod og er alt i alt tilfredse med forløbet
Birte Privat klient

Det siger mine klienter

Per har hjulpet mig ved blandt andet huskøb, køb af klinik og til at få lavet fremtidsfuldmagt. Det lyser ud af Per, at han brænder for sit fag og man kan mærke, at der er et menneske bag advokaten. Jeg giver Per min varmeste anbefaling.
Birgit Pedersen Sygeplejerske & Akupunktør, Aalborg Sundhedsklinik

Det siger mine klienter

Jeg har fået hjælp fra Advodan flere gange, og senest af Per som hjalp mig med testamente. Per er flink, imødekommen og hjælpsom – han har hjulpet mig godt igennem forløbet, og er nem at forstå. Jeg vil anbefale Per og Advodan Aalborg, da de dækker bredt, og har speciale på mange områder.
René Privat klient

Det siger mine klienter

Vi har kun haft positive oplevelser med Per og Advodan, og senest i forbindelse med oprettelse af testamente. Per er meget professionel i sin måde at håndtere tingene på, og var velforberedt da vi skulle til notaren. Han har styr på paragrafferne, og vi sætter gerne vores lid til det Per gør og siger. Vi vil bestemt anbefale Per til andre.
Birgitte og Per Privat klient

Det siger mine klienter

Jeg har oplevet at Per har været meget gennemsigtig og ærlig. Han er meget pligtopfyldende og holder mig opdateret under udviklingen på de sager jeg har haft. Per er en stor del af min anbefaling af Advodan Aalborg.
Jakob Privat klient

Det siger mine klienter

Stor respekt til Per. Jeg oplever at han er meget seriøs i sit arbejde, og jeg har tænkt mig at vende tilbage hvis behovet skulle opstå. Min anbefaling til de næste generationer bliver helt sikkert direkte til Per.
Mette Privat klient