PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Aalborg & Brønderslev

Mølleå 1, 1. sal tv.
9000 Aalborg
Håndværkervej 1
9700 Brønderslev
Man til Tor: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Hvem er Advodan Aalborg? 

Står du i en situation, hvor du har brug for en advokat, du kan stole på? Så lad vores professionelle og dygtige advokater hos Advodan Aalborg hjælpe dig. Hos Advodan Aalborg står vi nemlig altid klar til at give dig en professionel, juridisk rådgivning som passer til din situation. Ring til os på 9631 3300 og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

 

Hvorfor vælge Advodan Aalborg?

Advodan Aalborg er et af Nordjyllands største advokatkontorer og rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Vi er specialiserede inden for primært erhvervslivets forhold, og vi har et særdeles godt lokalkendskab, såvel som regionskendskab strækkende mod syd til og med Aarhus-området. Vores kompetencer omfatter også specialiseret rådgivning om privatlivets forhold, ligesom vi har en omfattende insolvensafdeling.

Vores kontor ligger centralt i Aalborg, i et smukt og roligt bymiljø. Derudover har vi et kontor i Brønderslev, Advodan Brønderslev, som har samme åbningstider som Aalborg kontoret. Advodan Brønderslev finder du på Håndværkervej 1, 9700 Brønderslev.

 

Parkering hos Advodan Aalborg

Kør ind i gården fra Danmarksgade. Porten ligger midt i bygningen hos Brdr. Sørensen Møbler, lige overfor Grønttorvet ved Ågade. Find en P-plads, der er markeret med et Advodan-skilt, og hav mobilnummer samt registreringsnummer klar til, at du kan registrere dig på vores tablet i receptionen.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive en mail eller ringe til os for at høre nærmere:

Advodan Aalborg, tlf.: 9631 3300, mail: aalborg@advodan.dk.

Nyheder fra Advodan Aalborg

Hos Advodan Aalborg sørger vi for at dele vores viden i så vidt omfang som muligt. Derfor har vi samlet en masse interessante nyheder og artikler, som du kan dykke ned i og finde svar på diverse juridiske spørgsmål. 

Det er også her vi deler information om arrangementer i huset og job opslag. 

Klik her og læs nyhederne fra Advodan Aalborg
Advodan Aalborg
Hjælp til private kunder

Når juridisk rådgivning er en nødvendighed

Gennem livet vil du stå i flere situationer, hvor juridisk rådgivning er en nødvendighed. Hos Advodan Aalborg lægger vi stor vægt på, at du får en nærværende og personlig rådgivning af en af vores dygtige jurister.

Jura i privatlivet kan være mange ting og ofte opstår behovet når du mindst forventer det. Det er f.eks. gældende hvis du kommer til skade, hvis du skal købe bolig, hvis du skal uddele arv, hvis du har brug for en dygtig forsvarsadvokat osv.

Vi er et af Nordjyllands største og ældste advokatkontorer med mange års erfaring både indenfor de private og erhvervsmæssige grene af juraen. Derfor garanterer vi en personlig, fortrolig og professionel rådgivning. Vi ved, at jura i privatlivet kan involvere mange stærke følelser, og vi vælger derfor altid den løsning, der passer dig bedst i din konkrete situation.

Privat
Hjælp til erhvervskunder

Få overblik over din virksomheds juridiske aspekter

Hos Advodan Aalborg giver vi dig professionel rådgivning ud fra din virksomheds udfordringer og forretningsmæssige mål. Det betyder, at Advodan Aalborg giver dig praktiske løsninger, som du kan bruge med det samme. På den måde kan du hurtigt komme videre med at drive din virksomhed.

Hos Advodan Aalborg rådgiver vi virksomheder inden for alle juridiske problemstillinger, og vi fungerer som sparringspartner for direktøren, bestyrelsen og fagcheferne. Vores erhvervsadvokater arbejder i teams, der er specialister inden for hvert deres område. På den måde giver vi dig en full service og du sikre derved en kvalificeret rådgivning hos os.

Erhverv
Advodans bæredygtighedsrapport 2024

Download vores bæredygtighedsrapport for 2024

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her

Mød vores advokater

Se alle medarbejdere

Hanne Bruun Jacobsen

Advokat (H), Partner, Autoriseret Bobestyrer, Certificeret Insolvensadvokat, Mediator 96 31 33 03 26 88 18 68 Advodan Aalborg & Brønderslev

Thomas Frisgaard

Advokat (H), Partner, Beneficeret forsvarsadvokat 96 31 33 68 61 70 87 44 Advodan Aalborg & Brønderslev

Christian Lund Agerbæk

Advokat (H), Associeret partner 96 31 33 02 20 51 59 69 Advodan Aalborg & Brønderslev
Indsender formularen...

Har du brug for hjælp?

Tag kontakt til Advodan Aalborg & Brønderslev.