PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Job hos Advodan Aalborg

Advodan Aalborg er et professionel advokatfirma med engageret og faglig dygtige medarbejdere, der leverer den bedste service over for vores klienter.

Advodan Aalborg er løsningsorienteret, taler med klienterne i øjenhøjde og går altid helhjertet ind i en sag, hvilket sætter krav til vores medarbejdere. Vores medarbejdere er kompetente og engageret, kan sætte sig ind i klientens situation og formår samtidig at formidle juridiske problemstillinger på en forstående måde. Vi har de bedste medarbejdere og med dem kan vi leve op til vores klienternes krav og forventninger.

Vi hos Advodan Aalborg lægger samtidig stor vægt på et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi er et stort fællesskab, der hjælper hinanden og gør plads til forskelligheder. Det er, efter vores mening, med til at skabe et godt arbejdsmiljø og derved en mere effektiv arbejdsindsats.

Vi er derfor meget stolte af vores arbejdsplads – Advodan Aalborg.

Ledige jobstillinger

Når vi søger nye medarbejdere, vil du i venstre side kunne se de stillinger der er ledige hos os. Der vil i selve stillingsopslaget stå hvem du skal tage kontakt til, hvis du har spørgsmål og hvem du skal sende din ansøgning til.

 

Uopfordrede ansøgninger

Vi hos Advodan Aalborg modtager gerne uopfordret ansøgninger fra kvalificerede kandidater. Vi ansætter kandidater indenfor følgende jobkategorier:

  • Advokat/advokatfuldmægtig
  • Sagsbehandler/sekretær
  • Studentermedhjælper
  • Receptionist/administrativ medarbejder

Du kan sende din uopfordret ansøgning til aalborg@advodan.dk.

0 kommentar

0 / 700 tegn