PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Dødsfald og dødsbobehandling

Har du brug for juridisk rådgivning i forbindelse med et dødsfald? Her på siden kan du finde hjælp til alt fra boafgift og boskifte til sikring af arv og uskiftet bo.

Alle vores ydelser

Boafgifter

Har du brug for råd og overblik over arv, afgifter og skatter i forbindelse med et dødsfald? Så tag fat i en familieretsadvokat fra Advodan. Vi kan rådgive dig om alt fra boafgift, tillægsboafgift, retsafgift til dødsboskat, arveafgift og meget mere.

Få hjælp og vejledning om boafgifter

Boskifte ved bobestyrer

Kunne du tænke dig hjælp til at foretage et boskifte for en pårørende efter et dødsfald? Hos Advodan kan vores autoriserede bobestyrer hjælpe dig med at skifte boet. Vi kan håndtere hele behandlingen af dødsboet, herunder udarbejdelse af åbningsstatus, boopgørelse og selvangivelse.

Få hjælp til boskifte af en bobestyrer

Generel rådgivning om dødsfald

Er du pårørende til en, der er gået bort? Så kan der være mange ting, du skal tage stilling til. Hvad enten du har spørgsmål til det praktiske eller økonomiske, står vores advokater klar til at hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med alle de juridiske spørgsmål, der melder sig de første dage efter et dødsfald.

Få rådgivning i forbindelse med dødsfald

Privat skifte af dødsbo

Ønsker du sammen med øvrige arvinger selv at disponere over afdødes bo? Så kan I vælge at skifte privat. Hos Advodan kan vi hjælpe jer med privat skifte efter et dødsfald, herunder rådgivning om skiftefuldmagt, særlige dispositioner og udfordringer i forbindelse med skiftet.

Få rådgivning om privat skifte af dødsbo

Sikring af arv

Står du til at modtage en arv? Så er der en række en række overvejelser, du bør gøre dig, hvis du ønsker at sikre den bedst muligt. Hos Advodan bistår vi med rådgivning om modtagelse af arv, herunder gennemgang af skattereglerne, mulighederne for at sikre arven som særeje samt oprettelse og tinglysning af ægtepagt eller testamente.

Få juridisk hjælp til sikring af arv

Skifteretten ved dødsfald

Har du brug for rådgivning i forbindelse med dit første møde i skifteretten? Hos Advodan kan en familieretsadvokat rådgive dig om, hvordan du bedst forbereder dig til mødet. Vi deltager også gerne på mødet i skifteretten sammen med dig.

Få hjælp i skifteretten

Uskiftet bo ved dødsfald

Vil du fortsætte i uskiftet bo efter din partners dødsfald? Hos Advodan kan vi rådgive dig om dine spørgsmål i forbindelse med uskiftet bo. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at udarbejde erklæring om samtykke til uskiftet bo, anmode om at hensidde i udskiftet bo og opgøre jeres fælles formue.

Få hjælp til uskiftet bo ved dødsfald