PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skifteretten ved dødsfald

Skifteretten er en afdeling i den lokale byret, der behandler dødsboer.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Hjælp til første møde i skifteretten

Juridisk rådgivning om skifteretten ved dødsfald

Indtil du har talt med skifteretten, må du som arving ikke råde over afdødes ejendele. Det betyder, at du ikke må rydde afdødes hjem for møbler og lignende, før du har aftalt nærmere med skifteretten.

Vi tilbyder juridisk rådgivning til dig, der er arving til en afdød person.

Få rådgivning af en familieretsadvokat fra Advodan i forbindelse med det første møde i skifteretten. Vi rådgiver dig bl.a. om, hvordan du skal forberede dig, og vi kan også deltage på selve mødet. Hvis du kontakter os straks efter dødsfaldet, kan vi aflyse mødet for dig og få skifteretten til at bestemme boets behandling på et skriftligt grundlag.

 

 

 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?