PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Uskiftet bo

Skal dit bo ikke skiftes efter din partners død? Tag en advokat med på råd, når du har spørgsmål om uskiftet bo.

Få rådgivning om uskiftet bo

Hvis du fortsætter i uskiftet bo efter afdød ægtefælle, er det nemt og billigt at gøre formuen op. Men det giver samtidig en række begrænsninger og forpligtigelser i forhold til jeres fælles formue. For eksempel kræver uskiftet bo, at du tager det fulde ansvar for afdødes gæld.

Hos Advodan kan vi rådgive dig om spørgsmål vedrørende uskiftet bo – herunder udarbejdelse af erklæring om forhåndssamtykke til uskiftet bo og gennemgang af reglerne forbundet hermed. 

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?