PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Louise Lecanda

Advokat (L), Partner

Louise Lecanda

Advokat (L), Partner

Louise Lecanda

Advokat (L), Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Medlem af det internationale rådgivernetværk XLNC
15+
års erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder,
Autoriseret bobestyrer

Om Louise

Erhvervsrådgivning

Jeg er leder af erhvervsteamet hos Advodan Slagelse, og bistår i den forbindelse en bred vifte af virksomheder, investorer og iværksættere med alle erhvervsretlige forhold.

På baggrund af mere end 15 års erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder, herunder rådgivning om selskabsstrukturer, ejerforhold og -aftaler, fusioner, generationsskifter, køb og salg af virksomheder og erhvervsmæssige kontrakter, har jeg stor erfaring med de fleste juridiske emner, som er relevante for små og mellemstore virksomheder.

Jeg er selv virksomhedsejer og investor i forskellige start-ups, hvilket giver mig et indgående kendskab til de udfordringer og problemstillinger virksomhedsejere møder i de forskellige stadier af en virksomheds levetid.

Desuden har jeg et stort netværk blandt advokater og rådgivere i udlandet, og bruger dette netværk til at hjælpe danske virksomheder med afklaring af mange forskellige former for erhvervsmæssige aftaleforhold i udlandet.

 

Hele vejen rundt om virksomheden og personerne bag

Foruden min erfaring indenfor erhvervsjuraen, er jeg udpeget af Justitsministeriet som autoriseret bobestyrer. På denne baggrund har jeg indgående viden om arveretlige forhold, som jeg bruger til at guide virksomhedsejere og ledere, til at tænke alle eventuelle situationer igennem, og sikre, at virksomhedens aftaler matches af ejernes privatretlige aftaler som ægtepagt og testamente, og eventuelt ligeledes virksomhedstestamenter.