PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Slagelse

Ndr. Ringgade 70C
4200 Slagelse
Man til Tor: 08:30 - 15:30
Fredag: 08:30 - 15:00

Pengeinstitut: Danske Bank 4343 0006007120
CVR-nr. 21356530

Vi er din lokale advokat i Slagelse

Advodan Slagelse er Vestsjællands største advokatkontor og rådgiver virksomheder og private i hele området. Vi kender erhvervslivets udfordringer og rådgiver indenfor alle de juridiske aspekter af din virksomhed. Vi har et særdeles godt lokalkendskab, og har erfaringer med de lokale udfordringer – uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derudover dækker vores kompetencer også rådgivning om privatlivets forhold, hvor vores specialister står klar til at hjælpe dig med lige netop din udfordring.

Rådgivning i øjenhøjde

Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, hvor vi har kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig. Vi bestræber os på at yde rådgivning i øjenhøjde, og gør meget ud af at juraen skal være letforståelig for alle.

Vi er til for både private og erhvervslivet

Vi sætter en ære i at hjælpe vores erhvervs- og privatkunder gennem personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i dig eller din virksomhed. Vi kan derfor både hjælpe dig med stort set alle aspekter af juraen, fx behandling af dødsboer – hvor vi er 3 autoriserede bobestyrere på kontoret – udarbejdelse af testamente eller køb og salg af virksomheder.

 

Få hjælp til blandt andet:

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for en vurdering af din sag? Hos Advodan Slagelse kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning indenfor alle dele af privat- eller erhvervsretten. Vi ved, at juridiske problemstillinger ofte kan være komplekse i både form og indhold. Hos Advodan Slagelse afdækker vi derfor i fællesskab dit behov og klarlægger, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Se alle vores priser.

På godt og ondt

Rådgivning til private

Advodan Slagelse har flere specialister i familieret, som kan guide dig igennem mulighederne, for at sikre dig og din familie bedst muligt. Skulle uheldet være ude, kan vi bistå med skilsmisse eller dødsbobehandling.

Se vores privatområder
Advodan Slagelse

Vi hjælper erhvervslivet

Hos Advodan Slagelse har vi en bred vifte af erhvervsadvokater med speciale i alt fra virksomhedsdrift og oprettelse af selskaber, konkurser, bestyrelsesarbejde, persondata mm. Få et overblik over vores erhvervsområde her.

Se vores erhvervsområder
Advodans bæredygtighedsrapport 2024

Download vores bæredygtighedsrapport for 2024

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her
Advokatinkasso A/S

Brug for hjælp til dine inkassosager?

Advokatinkasso A/S er et landsdækkende samarbejde mellem fire Advodan-kontorer. Vi kan tage hånd om dine sager og hjælpe dig med at inddrive dine pengekrav.

Læs mere her

Mød Advodan Slagelse

Se alle medarbejdere

Mie Rahbek Thomsen

Advokat, partner og direktør 57 86 46 20 Advodan Slagelse

Helge S. Poulsen

Advokat (H), Partner 57 86 46 30 Advodan Slagelse

Louise Lecanda

Advokat (L), Partner 57 86 46 41 Advodan Slagelse

Steen Djurtoft

Advokat (H), Partner 57 86 46 40 Advodan Slagelse

Jens Otto Johansen

Advokat (H) 57 86 46 12 Advodan Slagelse

Mie Cederlund Sejersbøl

Advokat - P.t. på barsel 57 86 46 46 43 14 24 43 Advodan Slagelse

Linette Schindler Christensen

Advokatfuldmægtig 57 86 46 24 92 15 39 67 Advodan Slagelse
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning?

Beskriv din sag, så finder vi den rette rådgiver til dig og dit behov.

Mød Advodan Slagelse