PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mie Rahbek Thomsen

Advokat, partner og direktør

Mie Rahbek Thomsen

Advokat, partner og direktør

Mie Rahbek Thomsen

Advokat, partner og direktør
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

300+
bolighandler
2017
uddannet mediator
150+
bodelinger og børnesager
300+
testamenter og ægtepagter
Medlem af Danske Arveretsadvokater og Trygt Boskifte

Om Mie

Specialer

Mit speciale er rådgivning til private, og jeg bistår mine kunder med alle forgreninger i familieretten. Jeg behandler bl.a. børnesager, skilsmisser, udarbejdelse af testamente/ægtepagt/fremtidsfuldmagter, rådgivning om køb af bolig og meget andet. Desuden arbejder jeg med dødsbobehandling i samarbejde med kontorets 3 autoriserede bobestyrere.

I mit arbejde tilstræber jeg at møde mine kunder i øjenhøjde, så rådgivningen er forståelig og løsningsorienteret. Derudover er jeg uddannet mediator, og gør ofte brug af de tillærte værktøjer i mine sager, hvor der kan være mange følelser i spil. Jeg er medlem af Danske Familieadvokater og Trygt Boskifte og formand for Advodan-kædens fagudvalg for arv- og familieret. Dermed er jeg altid opdateret på de nyeste lovændringer og afgørelser.

Det ligger mig meget på sinde at hjælpe familier med at styre uden om kriser i privatlivet. Det gøres eksempelvis ved at oprette testamente eller fremtidsfuldmagter i god tid. Jeg arbejder meget med at aflive usande myter, bl.a. ved at holde foredrag og skrive artikler om eksempelvis arv til ugifte samlevende.

Baggrund

Oprindeligt er jeg uddannet fra Københavns Universitet i 2006 og blev ansat i Advodan Slagelse i 2008, hvor jeg nu er partner og administrerende direktør.