PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Testamente

Med et testamente får du indflydelse på, hvem der skal arve efter dig, når du går bort.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Oprettelse af dit testamente
  3. Hjælp til underskrift hos notaren

Få hjælp til at oprette et testamente

Med et testamente får du indflydelse på, hvad der skal ske med din formue, når du dør. Hvis du ikke har et testamente, er det arveloven, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles.

Et testamente skal oprettes skriftligt. Det skal underskrives eller accepteres, mens to vidner (vidnetestamente) eller en notar i byretten (notartestamente) overværer det. Vidnerne/notaren skal efterfølgende underskrive testamentet.

En erfaren familieretsadvokat kan hjælpe dig med at oprette et testamente, som tager hensyn til dine familieforhold og imødekommer dine ønsker bedst muligt. Mere konkret får du:

  • Rådgivning om de arveretlige regler
  • Et juridisk gyldigt testamente
  • Hjælp med oprettelse og underskrift af testamentet hos notaren

Læs mere om testamenter her.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.