PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Malene Warming Nissen

Advokat - Partner

Malene Warming Nissen

Advokat - Partner

Malene Warming Nissen

Advokat - Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

100+
Børnesager
100+
Dødsboer
100+
Testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter
50+
Bodeling

Om Malene

Familieret

Jeg er specialiseret i rådgivning i familieretlige sager.

Det kan være alt fra det økonomiske opgør i forbindelse med din separation eller skilsmisse, ægtefællebidrag, strid om barnets bopæl, samvær, forældremyndighed eller tvangsfjernelsessager.

De familieretlige sager er meget personlige og der er mange følelser involveret.

Det er vigtigt for mig, at du oplever, at jeg i min rådgivning er lyttende, nærværende og engageret.

Jeg har en god indlevelsesevne, og du vil ikke være i tvivl om, at jeg kæmper din sag.

Samtidig er det dog min opgave at holde fokus på juraen, således at forløbet bliver løsningsorienteret og konstruktivt.

 

Dødsbobehandling

Jeg har i flere år beskæftiget mig med dødsbohandling og har derfor stor erfaring med at rådgive og vejlede arvinger.

Jeg oplever, at mange er usikre på reglerne, og at det kan være svært at overskue alt papirarbejdet samtidig med, at der er en sorg, som skal bearbejdes. 

Mange klienter oplever derfor også, at det er en stor lettelse, at jeg fører dem godt igennem den juridiske del af arvesagen fra start til slut.

Jeg bistår i sager om uskiftet bo, ægtefælleudlæg eller privat skifte. Derudover vil du også møde mig, når et dødsbo udleveres til bobestyrerbehandling.

Jeg er opmærksom på, at der er mange følelser involveret og bestræber mig derfor altid på at være imødekommende, nærværende og hurtig i sagsbehandlingen. For mig handler det om, at et dødsbo behandles med den fornødne omhu.

 

Testamente, Fremtidsfuldmagter, Ægtepagt 

Endelig har jeg mangeårig erfaring med at hjælpe klienter med at få oprettet samejeoverenskomst, ægtepagt, testamente og fremtidsfuldmagter.

Ved oprettelsen af disse dokumenter, er det for mange mennesker første gang, at de skal til møde hos en advokat.

Det er alvorlige emner, der skal drøftes, men jeg gør altid mit bedste for at møde dig i øjenhøjde, således at du hurtigt føler dig tryg og tilpas.

Juraen kan være svær og uoverskuelig, men jeg gør den forståelig for dig.

Det er vigtigt for mig, at du forstår alt, hvad du skriver under på - og hos mig er der derfor ingen dumme spørgsmål.

Vis mere

Mere om Malene

Andre arbejdsopgaver:

Medlem af:

Andre arbejdsopgaver:

Udpeget af Familieretshuset til sager om magtanvendelse efter servicelovens § 132
Udpeget af Ungdomskriminalitetsnævnet til varetagelse af sager i UKN

Medlem af:

Danske Familieadvokater
Danske Arveretsadvokater

Det siger mine klienter

Hvis du skal bruge en god advokat til en børnesag, og gerne vil have grundighed og super forarbejde og dialog, samt klædes ordentlig på til retssag/møder, kan jeg anbefale, advokat Malene W. Nissen. Hun udviser imødekommenhed, forståelse for dine/ jeres frustrationer, angst og bekymringer. Hvis du vil være sikker på at din/jeres advokat, har styr på tingene omkring sagen, kan jeg varmt anbefale advokat Malene W. Nissen fra Advodan Sønderjylland.
J.N.

Det siger mine klienter

Advodan var min repræsentant i kampen for mine børns ve og vel - Malene Warming forstod vigtigheden og alvoren, og jeg er i dag et stort skridt videre og er tryg ved at jeg har fundet professionel hjælp, forståelse og ihærdighed hos Advodan Sønderjylland.
Lis

Det siger mine klienter

Min oplevelse med Malene Warming Nissen har været helt fantastisk. Hun har fra start til slut været virkelig behjælpelig og har hele tiden guidet mig i hvordan jeg skulle forholde mig. Hun har været klar til at hjælpe på alle tidspunkter af døgnet. Malene er altid smilende og rar i sin væremåde og så er hun super dygtig til sit arbejde. Jeg kan klart anbefale Malene og hendes kollega Lars. Det bliver 5 stjerner herfra
Max

Det siger mine klienter

Som advokat er Malene Warming Nissen meget imødekommende, har fuld fokus, er lyttende, altid smilende og meget forstående og undersøger tingene i dybden
C.R.N.

Det siger mine klienter

Malene er en dedikeret og yderst hjælpsom jurist. Hun har klaret en opgave, og vendt hele perspektiv af sagen på ganske kort tid. Sagen så ellers håbløs ud, da systemet var mod mig. Malene var tilgængelig i tide og utide igennem sagens behandling, og hun havde oveni det menneskelige med i mente. En yderst professionel og top motiveret kvinde, med masser af erfaring og lyst til at virke. Jeg takker fra hjertet for indsatsen, og vil altid vende retur såfremt dette ses nødvendigt.
Dalida