PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Sønderjylland

Vi er din lokale advokat i Sønderjylland

Står du og har brug for en pålidelig og specialiseret advokat, der varetager din sag og tager udgangspunkt i din situation? Så lad vores professionelle og dygtige advokater hos Advodan Sønderjylland hjælpe dig.

Vi er fordelt ud over Sønderjylland og har kontorer i Tønder, Toftlund, Skærbæk og Aabenraa, hvor du kan få hjælp af en af vores 10 advokater. Vi kender erhvervslivets udfordringer – og rådgiver inden for alle de juridiske aspekter af din virksomhed. Derudover dækker vores kompetencer også rådgivning om privatlivets forhold, hvor vi har en bred og indgående erfaring og er klar til at hjælpe dig med lige netop din udfordring.

 

Vi dækker både privat og erhverv

Vi er specialiseret inden for privat – og erhvervsret. Vi kan derfor både hjælpe dig med f.eks. behandling af dødsboer, fremtidsfuldmagter, testamenter og forældremyndighedssager inden for privatret og overdragelse af virksomheder inden for erhvervsret.

 

Har du brug for hjælp til dødsbobehandling?

Hvad vil det sige at skifte bo? Må jeg rydde afdødes hjem for møbler? Hvem arver efter afdøde? Står du i den triste situation, at en af dine nærmeste er gået bort, kan det være svært at forholde sig til juridiske termer og spørgsmål. Hos Advodan Sønderjylland har vi stor erfaring med at rådgive og vejlede arvinger i forbindelse med dødsbobehandling.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dødsbobehandling.

 

Har du brug for hjælp til forældremyndighed?

Står du i en skilsmisse og har fælles børn, er der sandsynligvis mange spørgsmål, der melder sig.  Hvem får forældremyndigheden? Hvor skal børnene bo? Hvor meget samvær har jeg krav på? Hos Advodan Sønderjylland er vi specialiseret inden for privatlivets retsforhold og ville kunne hjælpe i forbindelse med skilsmisse eller bopælsret.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din forældremyndighedssag.

 

Skal vi hjælpe dig? Hos os er første møde gratis

Har du brug for vurdering af din sag? Hos Advodan Sønderjylland er det første møde gratis, hvor vi vil snakke om din udfordring, og hvor vi vil gennemgå din sag.

AdvodanTalks

Myter og fakta om ansættelsesretten

I mange små og mellemstore virksomheder lever misforståelser omkring opsigelser, funktionærloven og overenskomster i bedste velgående.

Er din virksomhed en af dem, der ikke har helt styr på fakta?

AdvodanTalks - Myter og fakta om ansættelsesretten

Stormflodsskader og dækning: Hvordan er jeg stillet?

Er du i tvivl om, hvordan du er forsikret mod stormfloder og hvad dine muligheder er, når skaden er opstået? Så kan du få et overblik her. Stormflodsskader og dækning: Hvordan er jeg stillet?
Hjælp til erhvervsdrivende

Vi hjælper dig og din virksomhed

Vi kender erhvervslivets udfordringer og vi ved fra vores erfaring at det er afgørende at få aftalerne på plads. Vi rådgiver og bistår dig med alle de juridiske aspekter af din virksomhed.

Vi hjælper dig, så du kan holde fokus på at drive din virksomhed.

Få et overblik over vores erhvervsområder og ydelser her
Hjælp til private

Vi er klar, når der sker ændringer i dit liv

Vi har en bred og indgående erfaring med at bistå i alle private forhold og er klar til at hjælpe dig med lige netop din udfordring.

Få et overblik over vores private ydelser her

Advodan Run and Talk

Bliv en del af et hyggeligt netværk ved at deltage i Advodan Run and Talk den første mandag hver måned.

Advodan Run and Talk

Mød Advodan Sønderjylland

Se alle medarbejdere
Indsender formularen...

Skal du bruge juridisk rådgivning?