PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Sønderjylland

Vi er din lokale advokat i Sønderjylland

Står du og har brug for en pålidelig og specialiseret advokat, der varetager din sag og tager udgangspunkt i din situation? Så lad vores professionelle og dygtige advokater hos Advodan Sønderjylland hjælpe dig.

Vi er fordelt ud over Sønderjylland og har kontorer i Tønder, Toftlund og Aabenraa, hvor du kan få hjælp af en af vores 10 advokater. Vi kender erhvervslivets udfordringer – og rådgiver inden for alle de juridiske aspekter af din virksomhed. Derudover dækker vores kompetencer også rådgivning om privatlivets forhold, hvor vi har en bred og indgående erfaring og er klar til at hjælpe dig med lige netop din udfordring.

 

Vi dækker både privat og erhverv

Vi er specialiseret inden for privat – og erhvervsret. Vi kan derfor både hjælpe dig med f.eks. behandling af dødsboer, fremtidsfuldmagter, testamenter og forældremyndighedssager inden for privatret og overdragelse af virksomheder inden for erhvervsret.

 

Skal vi hjælpe dig? Hos os er det første indledende møde gratis

Har du brug for drøftelse af din sag? Hos Advodan Sønderjylland er det første indledende møde gratis, her vil vi snakke om din udfordring og gennemgå din sag.

Hjælp til erhvervsdrivende

Vi hjælper dig og din virksomhed

Vi kender erhvervslivets udfordringer og vi ved fra vores erfaring at det er afgørende at få aftalerne på plads. Vi rådgiver og bistår dig med alle de juridiske aspekter af din virksomhed.

Vi hjælper dig, så du kan holde fokus på at drive din virksomhed.

Få et overblik over vores erhvervsområder og ydelser her
Hjælp til private

Vi er klar, når der sker ændringer i dit liv

Vi har en bred og indgående erfaring med at bistå i alle private forhold og er klar til at hjælpe dig med lige netop din udfordring.

Få et overblik over vores private ydelser her

Mød Advodan Sønderjylland

Se alle medarbejdere
Få overblik med et Juratjek Erhverv

Juratjek Erhverv

Advodan hjælper dig med at afdække risici og muligheder i din virksomhed. Få overblik med et Juratjek Erhverv
Arbejdstidsregistrering

Arbejdsgivere skal registrere deres medarbejderes arbejdstid i 2024

Fra 1. juli 2024 skal alle arbejdsgivere have styr på, hvor mange timer, hver enkelt medarbejder arbejder. Lovkravet, som blev vedtaget af Folketinget den 23. januar 2024, om registrering af arbejdstid, er en væsentlig ændring af den nuværende arbejdstidslov og vil få stor betydning for landets arbejdsgivere. Arbejdsgivere skal registrere deres medarbejderes arbejdstid i 2024
Til vores tyske kunder:

Haus in Dänemark kaufen?

Für Deutsche ist es möglich, ein Haus zu kaufen und nach Dänemark zu ziehen. Bei Advodan Sønderjylland sind wir bereit, Sie während des gesamten Prozesses zu unterstützen. Wir bieten umfassende rechtliche Beratung und Betreuung, um sicherzustellen, dass Ihr Immobilienkauf reibungslos verläuft.

Haus in Dänemark kaufen
Advodans bæredygtighedsrapport 2024

Download vores bæredygtighedsrapport for 2024

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her
Advokatinkasso A/S

Brug for hjælp til dine inkassosager?

Advokatinkasso A/S er et landsdækkende samarbejde mellem fire Advodan-kontorer. Vi kan tage hånd om dine sager og hjælpe dig med at inddrive dine pengekrav.

Læs mere her
Indsender formularen...

Skal du bruge juridisk rådgivning?