PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Fremtidsfuldmagt til fast pris: 2.500 kr. inkl. moms

Med en fremtidsfuldmagt giver du dine nærmeste muligheden for at handle på dine vegne, hvis du bliver forhindret. Hos Advodan Sønderjylland tilbyder vi fremtidsfuldmagt til en fast pris.

Fast pris på fremtidsfuldmagt:

  1. Fremtidsfuldmagt: 2.500 kr. inkl. moms
  2. Fremtidsfuldmagter: 3.125 kr. inkl. moms (37,5% rabat)

Fremtidsfuldmagt

Hvad sker der den dag du bliver syg eller dement og ikke længere er i stand til at træffe dine egne beslutninger? Med en fremtidsfuldmagt har du muligheden for selv at bestemme, hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne - når du ikke længere selv har mulighed for det.

 

Uden en fremtidsfuldmagt er det familieretshuset, der tager denne beslutning.

Hvorfor en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt skal være med til at sikre samt skabe tryghed hos dig som fuldmagtsgiver samt dine nærmeste pårørende. En fremtidsfuldmagt er din garanti for, at dine interesser bliver varetaget af dine nærmeste, hvis du en dag skulle blive syg eller dement. Du behøver ikke begrænse det til én person – du kan godt skrive, at du fx gør begge dine børn til fremtidsfuldmægtige.

En fremtidsfuldmagt er præcis, hvad det lyder til: en fuldmagt, der gælder i fremtiden. I den står, hvem du ønsker, der skal handle på dine vegne, hvis du i fremtiden ikke længere er i stand til at gøre det selv. Uden en fremtidsfuldmagt er det familieretshuset, der tager denne beslutning.

 

Advokater med stor erfaring

Hos Advodan Sønderjylland har vi stor erfaring med at udarbejde fremtidsfuldmagter. I vores familieretsteam har vi mere end 100 udarbejdede fremtidsfuldmagter mellem os. Derudover er det vigtigt for os, at du føler dig hørt, når vi rådgiver dig. Derfor har vi et stort fokus på at give dig nærværende rådgivning i øjenhøjde - det mener vi er vigtigt for, at du får den rette tryghed. Når du booker et møde med Advodan Sønderjylland for at få udarbejdet en fremtidsfuldmagt, får du:

  • Fremtidsfuldmagt til fast pris: 2.500 kr. inkl. moms
  • Personlig rådgivning af en valgfri advokat eller fuldmægtig om din fremtidsfuldmagt
  • Udarbejdelse af juridisk gyldig fuldmagt udarbejdet af en advokat med speciale i familieret
  • Hjælp til registrering i fremtidsfuldmagtregistret

 

Indsender formularen...

Opret fremtidsfuldmagt til fast pris: 2.500 kr. inkl. moms. 

Opret fremtidsfuldmagter som par og få: 37,5% rabat.

 

Lokalt advokatkontor 

Advodan Sønderjylland er et lokalt forankret advokatkontor. For os er det vigtigt at være en integreret del af vores lokalområde. Derfor vil du også opleve, når du møder vores advokater og sekretærer i enten Tønder, Toftlund, Skærbæk eller Aabenraa, at du bliver budt indenfor et sted, hvor du og din situation er i fokus. Vi ønsker at yde det højeste niveau af professionel service gennem nærværende rådgivning, der også gør dig klogere på din juridiske situation. 

Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Det siger vores kunder

Advodan Sønderjylland var min repræsentant i kampen for mine børns ve og vel - Malene Warming forstod vigtigheden og alvoren, og jeg er i dag et stort skridt videre og er tryg ved at jeg har fundet professionel hjælp, forståelse og ihærdighed hos Advodan Sønderjylland
Lis

Det siger vores kunder

Min oplevelse med Advodan Sønderjylland har været helt fantastisk. De har fra start til slut været virkelig behjælpelig og har hele tiden guidet mig i hvordan jeg skulle forholde mig. De har været klar til at hjælpe på alle tidspunkter af døgnet. De er altid smilende og rare i deres væremåde og så er de super dygtige til deres arbejde. Jeg kan klart anbefale Advodan Sønderjylland. Det bliver 5 stjerner herfra
Max

Det siger vores kunder

Hvis du skal bruge en god advokat til en børnesag, og gerne vil have grundighed og super forarbejde og dialog, samt klædes ordentlig på til retssag/møder, kan jeg anbefale, advokat Malene W. Nissen. Hun udviser imødekommenhed, forståelse for dine/ jeres frustrationer, angst og bekymringer. Hvis du vil være sikker på at din/jeres advokat, har styr på tingene omkring sagen, kan jeg varmt anbefale advokat Malene W. Nissen fra Advodan Sønderjylland.
J.N.

Det siger vores kunder

Som advokat er Malene Warming Nissen meget imødekommende, har fuld fokus, er lyttende, altid smilende og meget forstående og undersøger tingene i dybden
C.R.N.

Kontakt os i dag