PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Stefan Østerby-Jørgensen

Advokat - Partner

Stefan Østerby-Jørgensen

Advokat - Partner

Stefan Østerby-Jørgensen

Advokat - Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

50+
Konkursboer
100+
Erhvervssager
Lederuddannelse i strategi og eksekvering
25+
Overdragelser af autoværksteder

Om Stefan

Jeg er advokat hos Advodan Sønderjylland, og jeg har særligt fokus på erhvervslivets forhold. Jeg bestræber mig på at yde rådgivning på juridisk og kommercielt højt niveau i et forståeligt sprog. For hvad er god rådgivning, hvis ikke denne er til at forstå.

Jeg værdsætter den gode og nære relation til klienten, da en dybere indsigt i klientens forhold er afgørende for at kunne give den bedste rådgivning.

 

Erhvervsrådgivning

Jeg er specialiseret i rådgivning af erhvervsvirksomheder. Det kan være alt fra rådgivning om ejerforhold, samarbejde med leverandører og kunder, håndtering af ansatte og overdragelse af virksomheder. 

Jeg er meget lyttende i min rådgivning, da det er vigtigt at opnå så meget indsigt som muligt i min klients situation. Ved at have stor indsigt i min klients forhold kan jeg medvirke til at sikre en god løsning for klienten såvel kommercielt som juridisk.

Jeg har stor erfaring inden for autobranchen, hvor jeg bistår medlemmer af Dansk Bilbrancheråds medlemmer med overdragelse af virksomheden og generationsskifte.  

 

Køb og salg af erhvervs- og landbrugsejendomme

Jeg beskæftiger mig med rådgivning i forbindelse med køb af erhvervs- og udlejningsejendomme samt landbrugsejendomme.

Der kan være stor forskel på indholdet og de juridiske formuleringer af vilkår i købsaftalen alt efter, hvad det er for en type ejendom, du køber. Det er mange forhold, der skal tages stilling til, herunder bl.a. om ejendommen må benyttes til den ønskede anvendelse, er ejendommen udlejet, fordelingen af købesummen mv.

Jeg rådgiver dig under hele forløbet om alle de relevante juridiske forhold, og sikrer at du undgår faldgruber og konflikter.

Nødlidende virksomheder

Jeg bliver ofte udpeget af skifteretten som kurator i konkursramte virksomheder inden for stort set alle brancher. Jeg har herved opnået stor indsigt i konkursbehandling og kan sikre en behandling af konkursen, der tilstræber at skabe balance mellem omkostninger og kreditorernes ønsker.

Jeg rådgiver tillige virksomheder, der er blevet nødlidende, da gælden er blevet for stor. I disse situationer er det vigtigt for klienten at have en sparringspartner, der møder klienten i øjenhøjde og rådgiver i et ligefremt og forståeligt sprog.

Mere om Stefan

Andre arbejdsopgaver

Medlem af

Sprog

Andre arbejdsopgaver

Bestyrelsesarbejde
Retssager
Entrepriseret
Medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel

Medlem af

Bestyrelse (formand) TM Tønder Håndbold Elite A/S
Bestyrelse Hans Holm Maskinforretning A/S
Bestyrelse (formand) Kliplev VVS og Sydventilation A/S
Bestyrelse (formand) Advokatinkasso A/S
Bestyrelse (formand) BELØ VVS A/S

Sprog

Dansk
Engelsk
Grundlæggende tysk