PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Sikre din virksomheds juridiske fundament i samarbejde med en erhvervsadvokat

Som erhvervsdrivende er det mange bolde i luften. Alliér dig med en af vores erhvervsadvokater og få tid til dét, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Første møde er gratis.

Hvorfor en erhvervsadvokat?

  1. Gennemgang af din virksomhed fra A-Z
  2. Personlig rådgivning
  3. Sikre din virksomheds fundament

Erhvervsadvokater sikrer din virksomhed mod uventede overraskelser

Er du erfaren virksomhedsejer eller overvejer du at begynde din første rejse som erhvervsdrivende?

Uanset din situation, så er det som virksomhedsejer vigtigt at have styr på alt fra din virksomheds selskabskonstruktion til kontrakter og samarbejdsaftaler. Hos Advodan Sønderjylland har vi et specialiseret team af erhvervsadvokater, der står klar til at hjælpe dig og din virksomhed sikkert på vej - uanset om du er erfaren eller ny virksomhedsejer. 

 

Gennem vores rådgivning er det vigtigste at få fastlagt fra starten, hvad dit aktuelle behov er eller hvilken juridisk problemstilling, der ønskes løst. Derfor vil første samtale også være uforpligtende.

Få tid til det der er vigtigt: din virksomhed

Som rådgivende erhvervsadvokater er det vigtigste for os, at du gennem vores rådgivning får frigivet mere tid til det, som skaber værdi for din virksomhed. Vi kan hjælpe dig sikkert i mål med fx:

  • Opstart af virksomhed
  • Ansættelse og medarbejdere
  • Køb og salg af virksomhed
  • Markedsføringsloven
  • Patenter og varemærker
  • Inkasso
  • Leverandør- og samarbejdsaftaler

Det vigtigste for os er, at du får den rådgivning du har brug for at skabe det stærkeste fundament for dig og din virksomhed. Vores hjælp skal give dig tryghed til at koncentrere dig om din virksomhed. Gennem vores rådgivning er det vigtigste at få fastlagt fra starten, hvad dit aktuelle behov er eller hvilken juridisk problemstilling, der ønskes løst. Derfor vil første samtale også være uforpligtende, Sammen finder vi frem til, hvad der er den korrekte løsning for netop dig og din virksomhed.

 

Indsender formularen...

Første møde er gratis - book i dag

 

Stor erfaring og lokalt indblik

Hos Advodan Sønderjylland har vi mere end 100 erhvervssager mellem os i vores erhvervsteam. Vores erhvervsadvokater har stor forretningsforståelse og indsigt i, hvordan man på bedst mulig vis sikrer og driver sin virksomhed. Vi kan derfor tilbyde rådgivning inden for alle erhvervslivets aspekter og give dig den fornødne sparring, så du tager de rigtige beslutninger for dig og din virksomhed.

Vi er ligeledes stærkt forankret i vores lokalområde. Det mener vi er vigtigt for at kunne tilbyde det højeste niveau af rådgivning med øje for de særlige forhold der gør sig gældende for dig og din virksomhed. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi sammen kan hjælpe dig og din virksomhed sikkert videre.