PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Jacob Thue Poulsen

Advokat

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Jacob Thue

Mit navn er Jacob, og jeg blev ansat i Advodan Sønderjylland som fuldmægtig i 2020. 

Selskab- og erhvervsret 

Som advokat har jeg primært fokus på erhvervsretten.

Min erhvervsretlige vinkel spænder bredt, lige fra selskabets stiftelse, tvister under selskabets drift til afvikling af selskabet herunder konkurs.

Effektiviteten er et centralt begreb for min rådgivning.

Jeg ser effektivitet som et væsentligt grundlag for god rådgivning, hvad end der er tale om selskaber i drift eller nødlidende selskaber.

Selskaber i drift, kræver ofte en hurtig og dækkende rådgivning, for at kunne træffe beslutninger på et oplyst grundlag. 

Jeg har altid fokus på forretningen og de kommercielle muligheder og udfordringer med henblik på at levere kompetent og nærværende rådgivning for dig. 

 

Køb og salg af virksomhed

Jeg har under uddannelsen og under min ansættelse i Advodan opnået teoretisk og praktisk erfaring indenfor køb og salg af virksomheder. 

Jeg har siddet på begge sider af virksomhedstransaktioner og dermed opnået erfaring og kendskab til overdragelse af selskaber på både køber og sælger siden. 

 

Retssager Erhverv

Det juridiske sprog kan ofte være kompliceret at forstå, og en retssag er noget de færreste oplever flere gange i deres liv. 

Jeg bistår dig derfor gerne ved førelser af retssager for de danske domstol eller voldgiftsretter. 

Det er vigtigt for mig, at min rådgivning sker på et forståeligt sprog, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger. 

Det er ikke altid den bedste løsning at få ret, da det ofte kan være forbundet med store omkostninger både økonomisk men også personligt. 

Min rådgivning tager derfor udgangspunkt i at opnå den samlede bedste økonomiske løsning for dig, hvad end det ender i en retssag eller et fornuftigt forlig.

 

Inkasso

Jeg er derudover ansvarlig for vores inkasso team med både indenretlig og udenretlig inddrivelse af erhvervsklienters tilgodehavende. 

Jeg kan derfor også bistå jer med inddrivelse af jeres tilgodehavende også ved fogedret.