PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Opret testamente hos advokat til fast pris: 4.995 kr. inkl. moms

Har du et overblik over, hvem der arver dig den dag, du går bort? Få styr på dine arveforhold og opret dit testamente hos en lokal advokat.

Du får

  1. Personlig og professionel rådgivning
  2. Oprettelse af dit testamente
  3. Fast pris: 4.995 kr. inkl. moms

Opret et testamente og få styr på, hvem der arver dig

Har du et ønske om selv at bestemme, hvem der skal arve dig og under hvilke omstændigheder din arv skal gives videre? Så skal du have udarbejdet et testamente.

Et testamente er et juridisk bindende dokument, som giver dig mulighed for klart at angive, hvordan din arv skal fordeles og hvad der skal ske med din formue, når du dør. Hvis du ikke har et testamente, er det arveloven, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles.

Hvis du ikke har et testamente, er det arveloven, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles.

Sikre dine arveforhold hos en advokat og fordel din arv, præcis som du ønsker det

Et testamente skal oprettes skriftligt og underskrives eller accepteres, mens to vidner (vidnetestamente) eller en notar i byretten (notartestamente) overværer det. Vidnerne/notaren skal efterfølgende underskrive testamentet.

Med en af vores erfarne familieretsadvokater, som tager hensyn til dine familieforhold og imødekommer dine ønsker bedst muligt, får du oprettet et testamente, præcis som du ønsker det. Du får:

  • Testamente udarbejdet af advokat
  • Rådgivning om de arveretlige regler
  • Et juridisk gyldigt testamente
  • Hjælp med oprettelse og underskrift af testamentet hos notaren
  • Hjælp til oprettelse af gensidigt testamente
  • Hjælp til oprettelse af børnetestamente 

Hos Advodan Sønderjylland er vi tilsluttet Det Gode Testamente, hvor Malene Warming Nissen er en af de advokater, som de henviser til. Ønsker du med andre ord at testamentere til velgørenhed, så kan vi også hjælpe dig med dette.

Ved at oprette et testamente hos en advokat, sikrer du, at der ikke er nogle detaljer eller forhold, som bliver overset. Det er vigtigt for os, at du får tryghed for, at dine pårørende er sikret efter dine ønsker, den dag du går bort.

Indsender formularen...

Opret testamente til en fast pris: 4.995 kr. inkl. moms

Lokalt advokatkontor 

Advodan Sønderjylland er et lokalt forankret advokatkontor. For os er det vigtigt at være en integreret del af vores lokalområde. Derfor vil du også opleve, når du møder vores advokater og sekretærer i enten Tønder, Toftlund, Skærbæk eller Aabenraa, at du bliver budt indenfor et sted, hvor du og din situation er i fokus. Vi ønsker at yde det højeste niveau af professionel service gennem nærværende rådgivning, der også gør dig klogere på din juridiske situation. 

Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Det siger vores kunder

Advodan Sønderjylland var min repræsentant i kampen for mine børns ve og vel - Malene Warming forstod vigtigheden og alvoren, og jeg er i dag et stort skridt videre og er tryg ved at jeg har fundet professionel hjælp, forståelse og ihærdighed hos Advodan Sønderjylland
Lis

Det siger vores kunder

Min oplevelse med Advodan Sønderjylland har været helt fantastisk. De har fra start til slut været virkelig behjælpelig og har hele tiden guidet mig i hvordan jeg skulle forholde mig. De har været klar til at hjælpe på alle tidspunkter af døgnet. De er altid smilende og rare i deres væremåde og så er de super dygtige til deres arbejde. Jeg kan klart anbefale Advodan Sønderjylland. Det bliver 5 stjerner herfra
Max

Det siger vores kunder

Som advokat er Malene Warming Nissen meget imødekommende, har fuld fokus, er lyttende, altid smilende og meget forstående og undersøger tingene i dybden
C.R.N.

Det siger vores kunder

Hvis du skal bruge en god advokat til en børnesag, og gerne vil have grundighed og super forarbejde og dialog, samt klædes ordentlig på til retssag/møder, kan jeg anbefale, advokat Malene W. Nissen. Hun udviser imødekommenhed, forståelse for dine/ jeres frustrationer, angst og bekymringer. Hvis du vil være sikker på at din/jeres advokat, har styr på tingene omkring sagen, kan jeg varmt anbefale advokat Malene W. Nissen fra Advodan Sønderjylland.
J.N.

Kontakt os i dag