PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Rolf Ledertoug

Advokat / Partner / Højesteret

Rolf Ledertoug

Advokat / Partner / Højesteret

Rolf Ledertoug

Advokat / Partner / Højesteret
Se vores priser her

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udpeget Retsmægler for Østre Landsret
Autoriseret Bobehandler
Udpeget Retsmægler for Retten i Glostrup og i Lyngby
Autoriseret Bobestyrer

Om Rolf

Jeg er advokat og partner i Advodan Glostrup København. Jeg er specialiseret i privatpersoners økonomiske retsforhold, herunder dødsbobehandling og sager om bodeling ved skilsmisse, og er ved Skifteretten i Glostrup udpeget som både autoriseret bobestyrer (behandling af dødsboer) og autoriseret bobehandler (behandling af bodelinger).

Jeg  hjælper med udarbejdelse af testamenter og ægtepagter, yder rådgivning vedrørende køb af bolig, og har fungeret som valgt forsvarer i en lang række straffesager.  Endelig har jeg over 20 års erfaring som advokat for almene boligselskaber.

 

Specialist i privates økonomiske retsforhold med fokus på løsninger og kommunikation

Der hvor juraen og private personers økonomiske forhold mødes, står jeg klar til at hjælpe. Det kan fx være at hjælpe dig gennem en bodeling i forbindelse med skilsmisse, med behandling af et dødsbo, eller ved at udarbejde et testamente, der svarer til dine ønsker.

Når du skal købe bolig, rådgiver jeg om de mange forhold, der skal være undersøgt, for at sikre imod overraskelser og problemer.

Min tilgang ved behandling af din sag er løsningsorienteret, herunder således at vi drøfter forligsmuligheder og holdbare løsninger for dig, uden at sagen skal trække ud og konflikten optrappes. Grundlaget for at drøfte muligheder og løsninger er kommunikation, der er til at forstå, og mit mål er, at du på baggrund af min rådgivning kan træffe de beslutninger, der er de rette for dig.

 

Almene boligselskaber og lejeret

I  over 20 år har jeg som advokat for flere almene boligselskaber bistået med alt fra behandling af boligretssager, rådgivning om diverse lejeretlige problemstillinger til hjælp med huslejeinkasso.

Jeg har således stor erfaring med og indgående kendskab til den almene sektor og de sager, problemer og særlige hensyn, der møder de almene boligselskaber. Med baggrund i denne erfaring, er mit fokus i samarbejdet med boligselskabet at hjælpe til en god og ordentlig behandling af alle sagstyperne.

 

Mere om Rolf

Andre arbejdsområder

Medlem af

Autorisationer og møderet

Andre arbejdsområder

Strafferet
Boligretssager
Mediation / Retsmægling

Medlem af

Danske Arveretsadvokater
Danske Familieadvokater
Forsvarerforeningen

Autorisationer og møderet

2002
Møderet for Landsret
2007
Møderet for Højesteret
2008
Retsmægler
2012
Autoriseret bobehandler
2020
Autoriseret bobestyrer