PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Børnetestamente

Med et børnetestamente kan I som forældre påvirke, hvad der skal ske med jeres børn, hvis I skulle dø, inden børnene bliver 18 år.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Oprettelse af børnetestamente
  3. Hjælp til underskrift hos notaren

Opret dit børnetestamente med hjælp fra en erfaren familieretsadvokat

Har I mindreårige børn og skulle det ske, at I begge dør på samme tid, er det Familieretshuset eller Familieretten, der bestemmer, hvem der skal have forældremyndigheden over jeres børn. Har I oprettet et børnetestamente, vil Familieretshuset følge jeres ønsker – medmindre forholdene taler imod.

Når du lader Advodan hjælpe med oprettelsen af dit børnetestamente, får du:

  • Rådgivning om de forhold og regler, du skal være opmærksom på
  • Et juridisk gyldigt børnetestamente
  • Hjælp til det praktiske omkring oprettelse og underskrift hos notaren

Læs mere om børnetestamenter her.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette et børnetestamente?