PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Børnetestamente

Med et børnetestamente kan I som forældre påvirke, hvad der skal ske med jeres børn, hvis I skulle dø, inden børnene bliver 18 år.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Oprettelse af børnetestamente
  3. Hjælp til underskrift hos notaren

Opret dit børnetestamente med hjælp fra en erfaren familieretsadvokat

Har I mindreårige børn og skulle det ske, at I begge dør på samme tid, er det Familieretshuset eller Familieretten, der bestemmer, hvem der skal have forældremyndigheden over jeres børn. Har I oprettet et børnetestamente, vil Familieretshuset følge jeres ønsker – medmindre forholdene taler imod.

Når du lader Advodan hjælpe med oprettelsen af dit børnetestamente, får du:

  • Rådgivning om de forhold og regler, du skal være opmærksom på
  • Et juridisk gyldigt børnetestamente
  • Hjælp til det praktiske omkring oprettelse og underskrift hos notaren

Læs mere om børnetestamenter her.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette et børnetestamente?